Aktywne Wpisy
mirko_anonim +5
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Siema.
Czy Wasze #rozowepaski tez wymagają byście robili rzeczy "po ich"?
Moja siedzi w domu na macierzyńskim i wczuwa się w kierownika domu. Ja po powrocie z pracy zwykle chcę spędzić czas z dzieckiem albo jak spi, to coś porobię, co żona chce, by ona mogła polezeć.
Niestety zawsze konczy się to awanturą.
Posprzatałem w łazience? Źle!
Ugotowałem makaron? Źle - za twardy (był miękki, smakowałem)
Ugotowałem kurczaka -
Siema.
Czy Wasze #rozowepaski tez wymagają byście robili rzeczy "po ich"?
Moja siedzi w domu na macierzyńskim i wczuwa się w kierownika domu. Ja po powrocie z pracy zwykle chcę spędzić czas z dzieckiem albo jak spi, to coś porobię, co żona chce, by ona mogła polezeć.
Niestety zawsze konczy się to awanturą.
Posprzatałem w łazience? Źle!
Ugotowałem makaron? Źle - za twardy (był miękki, smakowałem)
Ugotowałem kurczaka -
kiedys_wygram +173
Kocham ten zwierzyniec
Wysyłam najwyżej plusowaną odpowiedź ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#tinder #rozowepaski #wychodzimyzprzegrywu #podrywajzwykopem #zwiazki
Wysyłam najwyżej plusowaną odpowiedź ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#tinder #rozowepaski #wychodzimyzprzegrywu #podrywajzwykopem #zwiazki
Na głównej ląduje znalezisko - maszyniści metra w Paryżu odmawiają zatrzymywania się na stacjach IMIGRANCKICH, powtarzam, IMIGRANCKICH.
Artykuł na rzetelnej i obiektywnej stronie "ndie.pl" (skrót "Nie dla Islamizacji Europy" jakby ktoś nie wiedział) cytuje jako źródło serwis Breitbart
i w tekście bardzo stara się do tego protestu podpiąć imigrantów.
Gdy jednak wejdziemy na Breitbart, to już o imigrantach jest tylko wspomnienie, że oni w okolicy jednej ze stacji metra przebywają.
Breitbart powołuje się na artykuł z francuskiego BFM TV gdzie możemy sobie wejść i nawet korzystając z Google Translate zobaczyć, że nie ma tam ani słowa o imigrantach.
Czyli w skrócie w 3 krokach:
francuskie źródło -> Breitbart -> Ndie.pl
news zamienił się z problemów z narkomanami i dealerami w "stacje przejęte przez IMIGRANTÓW"
Dzień jak co dzień na wykopie z prawackami pelikanami łykającymi wszystko, co potwierdza ich wizję świata. Przypominam tylko, że to te grupy bardzo lubią oskarżać inne portale o manipulacje i fake newsy.
@Moderacja
#wykop #neuropa #bekazprawakow #tysiacurojenniezaleznychmediow
@rzep: To jest prawacka trollkonto. Lepiej nie reklamować.
Oryginalne zrodlo tutaj https://www.wykop.pl/link/4120909/maszynisci-paryskiego-metra-odmawiaja-zatrzymywania-sie-na-niektorych-stacjach/ oraz telewizyjny reportaz RT News.
Odszczekasz?
@piwniczak: Masz problemy z czytaniem ze zrozumieniem?
@Dzonzi: Racja! Zapomniałem, że rodowici biali Francuzi nie używają narkotyków, nie handlują nimi, nie są bezdomni itp.
@piwniczak: Polecam się dokształcić z historii Francji i skąd np. masz całą masę nie-białych Francuzów, którzy nie mają nic wspólnego z muzułmańskimi imigrantami.
@piwniczak: ale wiesz co to terytoria zamorskie Francji i wiesz ze urodzeni na m.in. Karaibach rowniez sa pelnoprawnymi Franzuzami z francuskimi paszportami i dziesie sie tak od dziesiatek jak nie setek lat?
Komentarz usunięty przez moderatora
http://www.bfmtv.com/societe/des-agents-de-la-ratp-alertent-sur-la-presence-de-consommateurs-de-crack-dans-le-metro-1350309.html
@piwniczak: @rzep: No cóż, tytuł newsa który wrzuciłeś: "Paris Metro drivers have to skip stations as crack dealers take over platforms – union". Teraz przeczytaj wpis @rzep - trzeba Cię naprawdę odesłać do słownika języka angielskiego abyś zauważył, że "crack dealers" to nie są imigranci? Co więcej, jakbyś zajrzał do artykułu na Russia Today, to zauważyłbyś że wielokrotnie wymienia się