Wpis z mikrobloga

@stiwinga22: @iMarek22: @defaulttt: @MartinCh: Tak wiem, wjechalem sobie yolo na bo1. Nie zaluje bo wiem ze #!$%@?. Wszystkie moje zlote reguly złalem betuja i rozum mi podpowiadal przy betowanie "nie rob tego idioto".

Nie wierzylem w qbf, chociaz wczoraj powiedzialem sobie ze to jest major upsetow i nadal sie to potwierdza, zobaczy jeszcze dzisiejsze mecze i kolejne 2 dni.

QBF niezle stawialo wszystko na jedna karte, 2 rundy
@lypt0n: ludzie pisza ze 100% safe, ja betuje od tygodnia - nie ma problemow. Tylko czasem boty sa full i ciezko itemy dodac do ich botow, ale to raczej przez majora - duzo osob betuje. Do tego najwieksza i najbardziej znana strona vpgame czy jakos tak dostala bana, wszyscy sie przerzucili na csgo188
@lypt0n: Mnie #!$%@?ą "ruchome kursy", które nie blokują się po obstawieniu. Postawisz na coś i tak sobie to rośnie lub spada gdy ludzie obstawiają, aż do momentu rozpoczęcia danej gry.
@MartinCh: no na stronach skiny vs skiny inaczej tego nie zrobisz - strona musiałby od siebie dokładać do puli (i brać jeszcze większe prowizje w innych meczach i modlić się, że się źle nie złoży i nie pójdą z torbami). Idź na taką gdzie itemy zamieniasz na coinsy i będziesz miał kurs w momencie betowania (np. drakelounge, trochę działają, wyglądają w miare okej, ale nigdy tam więcej niż 5$ nie wygrałem