Aktywne Wpisy
Doxori +4
Mirki! Stoję właśnie przed zakupem pierwszej zmywarki 45 cm w zabudowie do kuchni. Totalnie jestem zielony w tym temacie. Czy możecie polecić jakąś firmę, konkretny model? Na co zwracać uwagę, jakieś bardzo przydatne funkcje? Wszelkie rady mile widziane. Półka cenowa - średnia. Myślałem, żeby wydać około 2500 zł max, ale nie wiem czy się zmieszczę z czymś sensownym. #mieszkaniedeweloperskie #mieszkanie #agd #zakupy #elektronika #kuchnia #meble

t2000 +121
Get ready
źródło: temp_file7256603692199996883
Pobierz

Komentarz usunięty przez autora
jeden ma githuba z czymkolwiek, w domu robi cokolwiek zwiazanego z programowaniem i jest w stanie na rozmowie pokazac cos co zrobil od A do Z i co dziala (nie wazne ze kulawo, wazne zeby dzialalo)
drugi skonczy szkole dla programistow (zyla zlota xD) lub studia i z automatu czeka na oferty
tak to wyglada moi mili ( ͡º ͜ʖ͡º)
@Gib_Melson: bo to nie jest miejsce dla osob ktore mysla powaznie o programowaniu
moze jedna / dwie na 100 osob pojdzie w tym kierunku zawodowo
pozostala reszta to osoby ktore pracuja w gowno robocie typu obsluga klienta i nie robia poza zajeciami nic zwiazanego z programowaniem bo licza na
Zreszta są jeszcze tak zwane ukryte rekrutacje.
Z tego co się orientowałem, to właśnie staże/juniorskie oferty dopiero będą się pojawiać, co ma niby związek z obronami inżynierów i początkiem semestru letniego.
Jeżeli chodzi
Generalnie to imho różowo nie jest. Obserwuje to mając kilka lat exp i niestety firmy w których pracowałem nie chcą podejmować takiego ryzyka jak branie juniorów.
Jakbym miał zacząć karierę jeszcze raz to 20k na "szkółkę " wydałbym na urlop bezpłatny i wyszkolilbym się sam pod wymagania lokalnych pracodawców lub zaproponowałbym bezpłatny staż/praktykę
@LifeIsBetterLivedTogether wybacz, pomyłka
Poza