Wpis z mikrobloga

@przemyslaw-maczka: biorąc pod uwagę charakter dotychczasowych pomysłów i wątpliwości jakie się pojawiły, coś czuje że trzeba będzie wynieść #wypokszwadron poza portal białkowa. Tym bardziej majac na uwadze dobro mirków przed jadowitą zemstą chorych umysłowo Państwa K. Bardziej bym ten tag zostawił na zasadzie komunikacji działacze - społeczność wykopu, w szczególności że sami K. mają tutaj konto.
@grubson234567: Pomysły pomysłami, ale do realizacji daleka droga:) Chociaż ja na miejscu państwa K. też bym się czuł zagrożony, więc rozumiałbym postawę pozywania za byle pierdołę napisaną w komentarzu. Discord byłby chyba dobrym pomysłem. Chyba że pomysły będą naprawdę ekhm "pomysłowe" to wtedy TOR:D Można też założyć jakieś prywatne forum z jakąś weryfikacją. Jednakże każdy z nas wolałby że tak powiem przytrzeć nosa państwu K. bardziej legalnie niż mniej.
@przemyslaw-maczka: To co odpisałem przed chwila @strachu8. Nie chodzi o sam fakt ze ktos robi cos mniej/bardziej nielegalnego. Chodzi o sposób działania i zachowania Państwa K. Są to ludzie jadowici, którzy wykorzystują organy ścigania do kazdej byle pierdoły. Np. Pani Bożena rzuciła papierek na chodnik.

To samo może spotkać mireczków z #wypokszwadron , a po co się użerać z bzdurnymi wezwaniami na zasadzie "Mireczek przemyslaw-maczka dodał znalezisko ktore jest pomówieniem,