Aktywne Wpisy

JAkie macie talenty?
adam-pajac +3
#boks Zawodnicy z którymi Usyk by nie wygrał - Foreman, Ali, Holmes, Lewis, Holyfield, Bowe, V.Klitschko, Tyson. Problem miały z - Tua, Ibeabuchi. Ludzie się podniecają Usykiem, ale prawda jest taka, że w wadze ciężkiej pokonał przerażonego kulturystę Joshue, past prime Furego i jeszcze dzieciaka Dubois, który nie był wtedy mentalnie gotowy na wielką walkę. Nawet z Chisorą się męczył.

#bitcoin
Jak pęknie na maxa to mam namiot pod domem (╯°□°)╯︵ ┻━┻
Ale jak się gówniak odbije to mam Malediwy ( ͡€ ͜ʖ ͡€)
Wczoraj za 75 euro równowartość.
Czy żałuje ? no przecież za rok kupuje dom za to XDD
@pawlo74: Pawlo nie strasz xD
Niemożliwe jest aby taka ilość nowych nie powstrzymała spadków tym razem. Wiem, że gruby rządzi rynkiem ale nie może załamać go poniżej pewnego poziomu. Wchodzi nie tylko ulica ale coraz grubsza kasa. A bitcoina w obiegu jest coraz mniej. Niedobór na rynku na to zawsze liczę.
Podobno na giełdach jest tylko około 1 miliona BTC.
Jestem na to przygotowany ale w to nie wierzę.
Pierwszą rzeczą jaką zrobiłem zanim cokolwiek wrzuciłem w BTC było to przeanalizowanie wszystkich poprzednich baniek.
Ja
A bear market jest nieunikniony, pytanie tylko czy już teraz czy za jakiś czas. Mysle ze dlugi nie bedzie, może rok. LN tuz tuz, a do halvingu tez niedaleko. Scammerzy i ulica wierzaca w szitcoiny muszą zostać ukarani i niestety pociągnie to za sobą kurs BTC.
Komentarz usunięty przez autora