Wpis z mikrobloga

Jak chcecie sobie poczytać rakowe wpisy, to wejdźcie sobie na pierwszą lepszą grupę fb odnośnie jakiejś konkretnej waluty.
np. odnośnie liska:

spojrzcie na wykresy. zanizaja to specjalnie po to zeby zarobek byl zmaksymalizowany :) lsk nizej niz 80 zl nie spadnie

kupione po 85 całkiem nieżle chociaz mogło być lepiej

Czy to już koniec dołka ????

-Na to wychodzi

- ludzie spokojnie, to za duzy biznes by się rozsypał, dwa dni i bedzie znowu ponad 100, wieloryby ogarnęły nowe ładowanie i tyle

#bitcoin #lisk #heheszki
  • 10
@DESiGNER86: nie wiem, ale mam zbitę z tych ludzi jak sobie wmawiają, że trzeba kupować bo promocja, że nie spadnie, bo to tylko koretka. Kręcą na wszelki sposób byle tylko nie zderzyć się z przerażającą prawdą, że właśnie tracą swoje pieniądze. xD ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@JanuszBizn3su: a jak któryś się sprzeciwi i powie im, że bańka pęka to aż go wyzywają i od razu wielkie
@stranger13: po co mam wchodzić na fb jak podobne wpisy są na wykopie? Kilka dni temu pisałem że lisk spadnie poniżej 80zł to większość mnie wyśmiała a jeszcze jeden napisał że mną gardzi. Już na początku roku pisałem że rok 2017 to było prawdziwe eldorado i w roku 2018 czeka nas bolesna pobudka.
@stranger13: Może to brzmieć absurdalnie, ale ten ostatni komentarz wydaje mi się najbardziej prawdopodobny. Trochę pospada, kto miał stracić ten straci, a cała śmietanka spokojnie odkupi na dołku i prędzej czy później napompują, żeby zrobić tę samą akcję. Innymi słowy tak, bańka pękła, ale tym razem odbicie nie potrwa rok tylko znacznie krócej.