@pestis: To znaczy, czytałeś całość, który wkleiłem? @Liesbaum: Jeszcze raz powtórzę, nie jestem żadnym ruskim szpionem. A organizacje te są potrzebne dla naszego kraju. Radzę czytać całość! @MKULTRA: To jest warte przeczytania. Dobrze, że pojawia się sprostowanie, bo bezmózgie wykopki atakują propolskie inicjatywy
@Liesbaum: A kontrwywiad może zrobić? NIC! Więc proszę nie mieć złudzeń, że nie dojdzie do tego, że WPS nie urośnie w siłę. Jeśli chcesz zażalenia pisać, to mogę podać dane kontaktowe
@Slowianie_Razem_Na_Zawsze: kosiur, weźże wracaj na stałe do tej swojej matuszki rassiji i dajże spokój normalnym ludziom, możesz kisić się w ruskim mirze na syberii i do końca swojego życia, proszę bardzo.
@xetrov: Ja chcę tylko przywrócenia normalności w Polsce! Polacy, w 100 lecie odzyskania niepodległości – pora odzyskać Polskę! Mamy czas do końca tego roku! @Liesbaum: No elo
@Slowianie_Razem_Na_Zawsze: no tak, tak, mieliście już tę swoją Polskę przez ponad 50 lat od 1945 roku, jakoś nie wyszło to na dobre nikomu tutaj poza rosyjską agenturą bo nie wątpię że taka Ludmiła Dobrzyniecka mocno teraz cierpi z racji rozpadu jej struktur.
@xetrov: Gomułka i Gierek byli największymi patriotami w dziejach naszego kraju! Za ich panowania byliśmy światową potęgą. A partyzanci inatolińczycy wzorem do naśladowania. @urs6: Nie jestem Twoim kochasiem. Kolegów szukaj w klubie gejowskim! @PatologiiZew: Bez rejestracji i innych wymagań nie możemy wziąć udziału w wyborach. Po za tym Prawdziwy, Świadomy Polak nie bierze udziału w wyborach!
@Slowianie_Razem_Na_Zawsze: Partia nie jest potrzebna. Można założyć komitet obywatelski. Rezygnacja z wyborów to zły pomysł. Czemu prawdziwi Polacy mają być skazani na rządy zdrajców?
@urs6: Ty koleś... Jak się tak musisz zwracać do mnie zdrobnieniami, zamiast dyskutować o treści w tym wątku, to lepiej idź. I zarzuć sobie nutę kękę, bo też widziałem, że lubisz takie klimaty. @PatologiiZew: Czytałeś, to to wstawiłem? Nie? To więc jak masz trochę wolnego czasu, to polecam!
@Liesbaum: Jeszcze raz powtórzę, nie jestem żadnym ruskim szpionem. A organizacje te są potrzebne dla naszego kraju. Radzę czytać całość!
@MKULTRA: To jest warte przeczytania. Dobrze, że pojawia się sprostowanie, bo bezmózgie wykopki atakują propolskie inicjatywy
To mówiłem ja, Mordechaj Liesbaum rabin tagu #syria
@Liesbaum: No elo
@urs6: Nie jestem Twoim kochasiem. Kolegów szukaj w klubie gejowskim!
@PatologiiZew: Bez rejestracji i innych wymagań nie możemy wziąć udziału w wyborach. Po za tym Prawdziwy, Świadomy Polak nie bierze udziału w wyborach!
@PatologiiZew: Czytałeś, to to wstawiłem? Nie? To więc jak masz trochę wolnego czasu, to polecam!