Aktywne Wpisy
Techguy91 +212
Nie znam nikogo (oprócz mojego teścia, ale to też niewielki kredyt) z pokolenia boomerow, kto musiał brać kredyt na mieszkanie. A to zakład wybudował blok i rozdawał pracownikom, a to komunalka itp. Spróbujcie tak dzisiaj xD
#heheszki, #nieruchomosci
#heheszki, #nieruchomosci
Morfi_pl +206
#ewakuacjaboners
Nie no, ja rozumiem, że w tym sklepie zawsze był chlew, jednak teraz to już zupełnie przesadzają.
#biedronka
Nie no, ja rozumiem, że w tym sklepie zawsze był chlew, jednak teraz to już zupełnie przesadzają.
#biedronka
Powiem Wam, że efekt super! Wir grubości pięciozłotówki po same denko, w razie potrzeby też i mniejszy bo regulacja oczywiście uwzględniona :D Płynna praca, brak bicia, magnes trzymał się na wiatraczku chociaż nie był przyklejony.
Dzisiaj chcąc już oficjalnie zatwierdzić jego położenie, dokleiłem kawałeczek taśmy, żeby się nie ruszał.
I czar prysł xD Rdzeń nawet na minimalnych obrotach jest #!$%@? na bok naczynka po ~10sekundach. Próbowałam dawać większe obroty, średnie, mniejsze, przesuwać magnes, ale to wszystko na nic :/ Jakieś protipy jak usidlić rdzeń na środku, żeby mógł np całą noc wirkować?
#piwowarstwo
Wez drugi magnes z dysku i poloz na tym pierwszym i sprobuj ponownie, jezeli dobrze pamietam, to mialem tak samo jak robilem swoje mieszadlo i musialem uzyc drugiego magnesu.
Edytowalem ten moj poprzedni komentarz, dopisalem o drugim magnesie.
Od 35 minuty. ( ͡º ͜ʖ͡º)
Komentarz usunięty przez autora