Wpis z mikrobloga

Pytanie: grając bleed cyclone lepiej jest grać z 6l 2h axe 360 pDPS, czy lepiej kupić taki 500 pDPS za 1ex i zrobić go na 5l? Nie wiem jaka będzie różnica w dmg cyklonu, a nie mam jak tego sprawdzić bez kupienia takiej broni. Gram z gemami brutality+melee phys dmg+maim+dmg on full life+chance to bleed
#pathofexile
  • 13
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@marv0oo: Starforge Infernal Sword, jak to mi jeden mireczek polecił, bez porównania z jakimkolwiek 2h Axe. Polecam :D. Te same gemy mam włożone. Mieczyk z 6l kupisz za 10~ex. Do tego Warchief, każdy boss pada aż miło, o czyszczeniu map nawet nie będę wspominał, bo wszystko umiera gdy tylko się pojawisz!( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@b5codd
@GlebaMisiu Na starforge to sobie trochę poczekam xD. Gram phys cyclonem z bleedami dlatego poszedłem w topory (go to bronia tego buildu to atziris disfavour, ale widzę, ze z ceną tego jest jeszcze gorzej niz z SF). Z clearem map poza bossami jest ok, wszystko pada na hita, ale na bossach jest różnie
Gram na ASC ale bym musiał wydac kilka regretów na skille pod axe.
  • Odpowiedz
@marv0oo: Bleed to aktualnie dodatek do obrażeń, nie da się zrobić builda pod bleed. Zawsze jest to spory boost Twoich fizycznych obrażeń, ale nie będzie to main source. Dlatego skup się na obrażeniach samego cyclone'a a potem dodaj bleed, jestem prawie przekonany, że w ten sposób uzyskasz najwięcej dmg.
  • Odpowiedz
@GlebaMisiu: Starforge i Atziri to i tak na ten moment dla mnie za wysoka półka (ten pierwszy min. 4,5 ex, atziri to z 7ex, a ja się męczyłem ze zbieraniem po 2,5ex na kaoma i daressos salute xd). Build którym szedłem (https://www.pathofexile.com/forum/view-thread/1995010) jest robiony pod topory i bleed chance z atziri/rare axe'a, dlatego na starcie nie brałem mieczy pod uwagę. Odezwę się tak za godzinę jak do domu wrócę,
  • Odpowiedz