Wpis z mikrobloga

@lydia: Jak można #!$%@?ć się do tego kto co i z czym #!$%@?, kuchnia i gotowanie jest od tego żeby się tym bawić i robić po swojemu a nie #!$%@? trzymać kurczowo przepisu bo ktoś Cie w nocy #!$%@? jak pomylisz się o 0.1g jakiegoś gówna w przepisie. #!$%@? gardzę tak samo jak #!$%@? się do tego kto w czym chodzi ubrany.
@lydia: Cukier i śmietana 18%. Co Cię obchodzi jak jadają inni? Pilnuj swojego talerza xD To jest jeden z tych wpisów na mirko, które mnie najbardziej triggerują.
@lydia: no jak do słonego można dać słodkie, kto to słyszał o mieszaniu smaków słodko-słonych czy słodko- kwaśnych xDD wiedza kulinarna na poziomie podzdrowienia z biedy albo halo prl
Wysublimowane połączenia smaków nie są, ja widać, dla każdego. Pospolite jedzenie pasuje pospolitemu podniebieniu xD ciasto na placki tylko z cebulą i czosnkiem, a podawać można i na słodko, i na słono (ale #!$%@? z KECZUPEM?!). Tak serio to spróbujcie kiedyś, pycha, prosto z patelni maczane w cukrze... Mmmm.