Aktywne Wpisy
Mrbimbek +207
ZenujacaDoomerka +43
W ogóle dzwoniłam pierwszy raz w życiu na 112 wczoraj i jestem dalej roztrzęsiona
Bardzo daleki znajomy poinformował mnie o swoim planie na zrobienie sobie krzywdy i musiałam interweniowac.
Nie dość, że panicznie boje się telefonów to jeszcze ta cała sytuacja mnie naprawdę poruszyła.
Mam nadzieję, że policja coś zrobiła jednak
#zalesie #gownowpis
Bardzo daleki znajomy poinformował mnie o swoim planie na zrobienie sobie krzywdy i musiałam interweniowac.
Nie dość, że panicznie boje się telefonów to jeszcze ta cała sytuacja mnie naprawdę poruszyła.
Mam nadzieję, że policja coś zrobiła jednak
#zalesie #gownowpis
Jeśli chcą zatrzymać PG13 w Oklahomie, a George jest gorszy w meczu od Wigginsa, bo trener nie ma pomysłu na tę drużynę, to ja im życzę powodzenia. Billy to nie jest zły trener, ale niestety jego czas w tej organizacji jest bardzo średni - oczywiście oprócz tych jednych dobrych playoffów, ale to za mało. Z drugiej strony mam wątpliwości, czy wywalenie trenera w połowie sezonu zmieni coś na lepsze.
#nba
Brokuł na propsie lecz ze względu na trzymanie tej drużyny w kupie nie kreci takich statsow jak broda albo lbj i mvp raczej nie zostanie, natomiast all nba first team why not