Aktywne Wpisy
darknightttt +28
Tutaj różowa lvl prawie 30. Też wam się nie chce bawić w związki? Utrzymuje się sama i niczego mi nie brakuje, jak chce towarzystwa to mam wielu znajomych i rodzine, fajnie mi samej. W sumie to facet chyba nie byłby w stanie wnieść za wiele do mojego życia, nie brakuje mi niczego. Od bliskości mam rodzinę i zwierzaka. Seks właściwie dostępny cały czas, do wyboru, do koloru... Przynajmniej nie musze chodzić na
Kiedysbedeczerwonka +258
Najgłupsza decyzja ever? #!$%@?ć za granicą, żeby kupić/wybudować dom w Polsce lub kupić mieszkanie, jednocześnie nie mając perspektywy pracy w kraju XD
Ile ja już takich znajomych widziałem XD Żyli jak zwierzęta za granicą na konserwach, wybudowali dom, posiedzieli bez roboty 3 miesięce, bo u nas za tyle to nie pójdzie, przyzwyczajony do euro. Dom stoi pusty, albo siedzi tylko Agniecha z gówniakiem, a chłop #!$%@? za granicą dalej, żeby kaszojad i
Ile ja już takich znajomych widziałem XD Żyli jak zwierzęta za granicą na konserwach, wybudowali dom, posiedzieli bez roboty 3 miesięce, bo u nas za tyle to nie pójdzie, przyzwyczajony do euro. Dom stoi pusty, albo siedzi tylko Agniecha z gówniakiem, a chłop #!$%@? za granicą dalej, żeby kaszojad i
Wymieńcie stary telefon na smartfon albo tablet,
zainstalujcie appki, zakładajcie konta na Facebook(na start dajcie LIKE jakichś grup z ich zainteresowaniami), instalujcie netflixy, spotify, appki portali regionalnych.
Na stronie startowej przeglądarki ustawcie karty z najciekawszymi serwisami, żeby wystarczyło kliknąć a nie trzeba kombinować
Wysyłajcie im linki do rzeczy z których się śmiejecie przeglądając internet.
Przed: Oboje depresja, wieczne smutki. Siedzenie i gapienie się w TV. Niby mail sprawdzili, ale na tym się kończyła przygoda z siecią.
Od czasu wprowadzenia w świat technologii zupełnie inne podejście do świata.
Po kilku miesiącach oglądania doszło do tego, że wysyłają mi linki z wykop, czy filmiki z YT.
W internecie znajdują muzykę zespołów, które lubią. Potem im wyskakuje że mają koncert w mieście i idą na niego.
//#coolstory
@JRtI: wolałbym już ojca z depresją niż kontem na wykopie xD
Komentarz usunięty przez moderatora
Oprócz tego dropbox, bo z bardzo nie ogarniają odbierania załączników w mailach a czasem przydaje się jakąś fotkę wysłać. Więc na pulpicie jest skrót do folderu synchronizowanego przez Dropbox i wiedzą gdzie szukać plików "ode
Komentarz usunięty przez autora
Rozbrajające jest to, że oznaczyła "Strike Back" (skądinąd świetny) jako "SUPER!" - myślałby kto, że nie łapie się w target :)
Dpbry pomysł (。◕‿‿◕。)
@FearFactory: był taki jeden, co pokazał staremu forum dla wędkarzy ( ͡° ͜ʖ ͡°)