Aktywne Wpisy
wykop +26
Dzień dobry, Wykop! Mamy dla Was dwie wiadomości! (ツ)
1. Odpowiedzieliśmy na Wasze ostatnie zgłoszenia i wprowadziliśmy kilka poprawek, które powinny umilić korzystanie z Wykopu:
- w przeglądarce Firefox naprawiliśmy „skaczący” formularz komentarzy,
- wprowadziliśmy również poprawki do automatycznego ukrywania długich wypowiedzi z opcją "pokaż więcej",
- usprawniliśmy wklejanie zdjęć,
1. Odpowiedzieliśmy na Wasze ostatnie zgłoszenia i wprowadziliśmy kilka poprawek, które powinny umilić korzystanie z Wykopu:
- w przeglądarce Firefox naprawiliśmy „skaczący” formularz komentarzy,
- wprowadziliśmy również poprawki do automatycznego ukrywania długich wypowiedzi z opcją "pokaż więcej",
- usprawniliśmy wklejanie zdjęć,
fhgd +173
oddajmy wszystko w ręce korporacji, co złego może się stać?
nawet nie wiem za co mnie zablokowali, nie podali powodu, ale mogę się 'odwołać' xd
#zalesie #patologia #gorzkiezale
nawet nie wiem za co mnie zablokowali, nie podali powodu, ale mogę się 'odwołać' xd
#zalesie #patologia #gorzkiezale
W pokoju gdzie remont ściągnąłem już stare panele, podkład i płytę pilsniowa. Teraz mam deski malowane farba(25mm) - w dość dobrym stanie na moje oko - pod spodem druga warstwa desek nizej legary a pomiędzy nimi coś ala piach.
I mam wątpliwości co robić. Myślałem na deski dać poprostu osb 22mm, ale czy na pewno? Jest jakiś dobry powód dla którego powinienem wywalić deski, wybrać ten piach, wzmocnić legary i dopiero potem walić. Na nie osb? #budownictwo
@Ciemieernik: ten piach ma swoje zadanie,dociąża strop aby się nie trząsł podczas chodzenia
http://www.dom.pl/zabezpieczenie-stropow-drewnianych-przed-drganiami.html