Aktywne Wpisy
FiFaFoFum +41
Chciałbym z całego serca podziękować Cezarowi Kuleszy i całemu PZPN z naszymi grajkami na czele za dzisiejszą wygraną. Pan Djokovic też się przyczynił, ale wiadomo, że nie zawiedzie w porównaniu do naszych patałachów. Dziękuję, formo trwaj. #mecz #reprezentacja #lewandowski #pzpn #bukmacherka
PS. Wygrana z 30 zł XD
PS. Wygrana z 30 zł XD
Kick_Ass +7
#pokazmotor #motocykle #benelli
5k km za mną. Już polubiłem się z tym sprzętem. Na miasto jak znalazł.
5k km za mną. Już polubiłem się z tym sprzętem. Na miasto jak znalazł.
Widzę że mam dwie misje blisko siebie - jedna to zmierze temperaturę w strefie poniżej jakiejś tam wysokości; druga to zrób raport załogi znowu poniżej jakiejś tam wysokości.
Zrobiłem na te potrzeby atmosferyczny samolocik z termomentrem, antenką, lata az miło. No to lecę pół godziny do tej strefy, robię najpierw pomiary temperatury (zaznaczają się na zielono w tym bocznym menu), przelatuje do drugiej strefy i robie raport załogi), po czym.... ląduję na wodzie (ale w sposób kontrolowany - wszystkie części w jednym kawałku, żadnych uszkodzeń - nie było paliwa ani cierpliwości na powrót ;)).
Mimo to misje są niezaliczone. Czemu tak? Zrobiłem wszystkie cele, nawet przetransmitowałem wszystkie odczyty (chociaż to chyba nie ma żadnego znaczenia), i nadal nic. Co robię źle? A może muszę wylądowac z powrotem na lotnisku? Z samolotami które ledwo ledwo wyciągają 300m/s to zajmie jakieś horendalne ilości czasu nie mówiąc już o braku paliwa...
po prawej masz kontrakty, kiedy wszystkie warunki są spełnione mierzysz temperaturę/robisz raport załogi/przeprowadzasz test silnika czy innego komponentu
po tym przy tytule zadania powinno pojawić się zaliczenie, ląduj gdzie chcesz