Aktywne Wpisy
Habebok +32
Hejka Mircy i Mirabelcy!
Przygarnęliśmy z dziewczyną takiego małego kotka i zastanawialiśmy się nad imieniem dla tego stwora, wiec chętnie wysłuchamy waszych propozycji!
Wybierzemy prawdopodobnie imię, które zdobędzie najwięcej plusów i nie będzie zbyt wulgarne! ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Niestety nie mam 10 czekolad do przecięcia dla zwycięzcy... (
Przygarnęliśmy z dziewczyną takiego małego kotka i zastanawialiśmy się nad imieniem dla tego stwora, wiec chętnie wysłuchamy waszych propozycji!
Wybierzemy prawdopodobnie imię, które zdobędzie najwięcej plusów i nie będzie zbyt wulgarne! ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Niestety nie mam 10 czekolad do przecięcia dla zwycięzcy... (
mickpl +329
Przejżałem tik-toki, płacze, twittera i chciałbym zapytać o której dokładnie wjeżdżają do nas ci Rosjanie, bo chciałbym się jeszcze spakować.
#usa
#usa
Przypomne tylko, że Lewandowski zarabiał w poprzednim roku 274 tysiące złotych dziennie xD
Straszna dysproporcja, szkoda że skoki to taka niszowa dyscyplina
#skoki
Komentarz usunięty przez autora
@Mesmeryzowany: Ciekawe kto w I lidze zarabia 40 koła miesięcznie xD od 2 do 20 max (a i tak wątpię). 40 tys. na miesiąc to jest dużo już w Ekstraklasie i dla połowy klubów poziom nie do przeskoczenia chyba, że dla 1-2 zawodników.
Jak decydujesz się na pingponga albo karling (puszczanie żelazek na lodzie), to raczej nie możesz spodziewać się milionów. ))¯_(ツ)_/¯
Można się z niego dowiedzieć, że 1,4 miliarda oglądalności skoków generują wiadomości xD Skumulowana oglądalność na żywo to niecałe 465 milonów.
Skoki to niszowa dyscyplina, której prawie nikt nie uprawia.
Stochowi było więc łatwiej zostać najlepszym.
Zielonka zrozumiała?