Wpis z mikrobloga

Jezu co się właśnie odjaniepawliło to ja nawet nie xD Dodałem piosenkę Republiki i napisałem że już takich muzyków nie ma i że teraz jakieś Maliki Monatany są co robią syf dla gimbusów (taka prawda) No i oczywiście jeden z moich znajomych z którym wcześniej mieszkałem na studiach zaczął go bronić itd XD Zrobiła się z tego całkiem niezła rozmowa gdzie zaczął pokazywać jakim to nie jest samcem alfa XD Rozmowę podsumowałem tym że jeśli dla niego ruchanie jest najważniejsze w życiu to mu życzę powodzenia w życiu. Po 10 minutach dostałem wiadomość od niego na pw że mam wyjść przed dom i czeka na mnie #!$%@? xDDDDDDDD Wyszedłem na dwór pytam się o #!$%@? mu chodzi, a On do mnie że zrobiłem z niego pośmiewisko po czym napluł mi w twarz, powiedziałem mu że jest #!$%@? człowiekiem i że ma #!$%@?ć i bo mnie to nie rusza i w dupie mam to że jest samcem alfa ( ͡° ͜ʖ ͡°) Po czym podbił do mnie z pięściami i chciał mi #!$%@?ć XD Ukryszył mi kawałek zęba i ponownie napluł w twarz. Nie wiem czy nie zgłosić tego na policję, mam nagranie z monitoringu przed domem, dodam że ten osobnik studiuje psychologię więc pewnie od razu stracił by możliwość wykonywania zawodu ( ͡° ͜ʖ ͡°) Teraz nie wiem czy być #!$%@? konfidentem czy to wszystko olać (wg mnie ostro przesadził)
#patologiazewsi #gownowpis #niewiemjaktootagowac
  • 29