Wpis z mikrobloga

@tosshiro: link poproszę z ciekawości. Mogą teoretycznie kupować ze strony opo np. robiąc fejkowe konta ze studenckim rabatem (-10%), potem podać Ci nr zamówienia, przez co gwarancja obowiązuje jak z oficjalnej strony, tylko imho nie ma sensu dawać zarobić januszom biznesu, tym bardziej, że równie dobrze mogą ściągać z chin i wtedy z gwarancją będzie zabawa w kotka i myszkę.

Ze strony OP masz szybką, bezpłatną wysyłkę z PL (+2
  • Odpowiedz
@tosshiro: A co do samego pytania, bo może masz gdzieś skąd pochodzi telefon i jego gwarancja, a zależy Ci koniecznie na FV , to w Revolucie możesz ubezpieczyć. Koszt ktoś podał kilka wpisów niżej. Jak liczyłem to wychodziło bodajże 200-300zł na rok. Osobiście wolałbym zainwestować połowę tej kwoty w etui i szkło, a nie bawić się w ubezpieczenie.
  • Odpowiedz
@tosshiro: mój 5t poszedł na wymianę, bo miałem kilka pixeli walniętych (zawsze włączone), w przyszłym tygodniu powinien być nowy u mnie.
Zamówiłem razem z 5t carbon bumper ze strony i z tego co się pobawiłem, to mogę polecić. Cena 32 euro nie jest mała, ale imho warto. Ogólnie na ich stronce masz konkretny wybór etui, ale skupiłbym się na tych, co mają w nazwie bumper (są jeszcze a'la drewniane bardzo
  • Odpowiedz
@Neaopoliti bo o ile dobrze pamiętam miało być do końca roku. Masz rację. Z resztą zrobiłem sobie na zapas drugie konto z rabatem, jakby okazało się że sztuka po wymianie też jest wadliwa, a wersja sandstone okazałaby się ciekawa lub ktoś znajomy napali się na OP.
  • Odpowiedz