Aktywne Wpisy
Cinoski +252
Po 7 godzinach czekania na sorze przyjęli do szpitala mamę różowej po zawale ze znaczną niepełnosprawnością.
Przestaje mnie dziwić popularność znachorów.
Przestaje mnie dziwić popularność znachorów.
TeselACC +361
Dopiero dzisiaj dowiedziałem się że #pdk nie znaczy padaka tylko pozdro dla kumatych. Używałem tego źle przez lata. Wychodzi na to że ewidentnie nie jestem kumaty. Ale za to wiele wiadomości nagle nabralo sensu
#pdk #wstydliwewyznania #lepiejpoznonizwcale
#pdk #wstydliwewyznania #lepiejpoznonizwcale
Święta, święta i po świętach. A jak po świętach, to wyprzedaże. A jak wyprzedaże, to wtedy wchodzę ja cały na uszato z nową listą. Nie po to przecież siedziałem nad nią kilkadziesiąt godzin, żeby się nią teraz z Wami nie podzielić ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
http://bit.ly/DandySaleAW2017
Jako że moje listy cieszą się sporym zaangażowaniem, to idąc za Waszą radą stworzyłem spamlistę, by informować bezpośrednio zainteresowanych o publikacji kolejnych wyprzedażowych zestawień. Jeśli więc chcielibyście w przyszłości otrzymywać powiadomienia o nowych okazjach, to możecie do niej dołączyć pod tym linkiem:
https://mirkolisty.pvu.pl/list/s0BTyNOTcrr76Y5e
Mam nadzieję, że dzięki mojej pracy uda się zaoszczędzić nieco waszego czasu jak i pieniędzy. Bo idea jest prosta - ja siedzę i szukam, żebyście Wy już tego robić nie musieli ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Pozdrawiam jak zwykle niezwykle serdecznie,
Wasz Uszaty
#ubierajsiezuszatym #ubierajsiezwykopem #modameska #okazje #promocje #cebuladeals
Możesz zapisać/wypisać się klikając na nazwę listy.
Dodatek wspierany przez Cebula.Online
Masz problem z działaniem listy? A może pytanie? Pisz do IrvinTalvanen
! @UszatyBloger @SmallCaracan @Dawidinho8 @bullion @ReaSSe @Makku11 @micomak @Rivo @AllOver @GSXR600 @potfurrr @PanKulturalny @majsterzpolski @Mysciak @pabloaimar22 @mgalecki @Xune @kAdi @fjord @TadeuszSynZygmunta @TheLucjano @JanuszKek @jose_arcadio_morales @SunnO @Hot_Head @RedRon @Sharley @Bodzdan @Gom3z @samoloty_z_papieru @Belsen @Mandras @11001100110O11 @philger @kici666 @nicky_santoro @insHade @hiruhep123 @miscyfion @DobrzeScietaWodnaJajecznica @
Wtf, empik już nawet prawidła sprzedaje xD Ktoś je może ma i mógłby się podzielić opinią ( ͡° ͜ʖ ͡°)?
@JanuszKek: Idzie drogą innych graczy ze świata E-commerce i poszerza asortyment. Nie miałem ich okazji widzieć, ale nie powinny odstawać jakością od droższych opcji, wszak wszystkie są robione z tego samego drewna bukowego, tylko nasączane olejkiem dla zapachu :)
Komentarz usunięty przez autora