Wpis z mikrobloga

@AwizisieAkat: ups, odwrotnie przeczytałem. W takim wypadku to nie znam dużych, ale w mojej firmie pracujemy nad co najmniej 3 całkiem sporymi w Angularze, no tylko nie mogę oczywiście zdradzić o jakie chodzi xD
  • Odpowiedz
@Garg84: wszelkie apki na ionicu 2+ ;)
@Kotel_: w typescriptcie

a chodzi o to, że od angulara 2 zmieniło się nazewnictwo
angular 1.x to angularjs
angular 2+ to po prostu angular ;)
  • Odpowiedz
@Marmite: no tak. to większy projekt, nie bedę im wlepiaj w czymś na czym się nie znają. to tak jakbyś się zatrudnił u tirowców gdzie mają scanie, a ty byś chciał jeździć volvo. ale spoko, jeszcze pół roku i w---------m z tego piekła jawaskryptu
  • Odpowiedz
same here. ale jakbym mógł to bym zakazał tego j------o jawaskryptu

@zielonk4: Jak mnie męczą tego typu komentarze, żadnych konkretów, według swojego "widzimisie". Dramat.
  • Odpowiedz
@veranoo: argumenty funkcji jako funkcje, zapisywanie funkcji jako zmiennej, [12,1,5,13].sort() to 1,12,13,5, nie wspominając już o s----------j składni i 'oficjalnych' regułach, spuszczanie się nad liczeniem nawiasów klamrowych. aha i zgłaszanie błędów. to chyba działa dobrze jedynie kiedy się zrobi literówkę. w pozostałych przypadkach i tak jest taki r--------l w komunikacie błędu że niewiele to się różni od hexów w blue screen of death.
  • Odpowiedz
@zielonk4: a zapomniałem dodać o samym angularze. wersje niekompatybilne wstecz, jakieś s---------e numerowanie. nie nauczyli się po pythonie, że lepsze jest wrogiem dobrego i tak będzie wisieć to 1.5 1.6 4 5 c--j wi co jeszcze wymyślą.
  • Odpowiedz