Aktywne Wpisy
Natalia-_- +167
Chciałam niejako poruszyć temat tego wywiadu. Ogólne nie chciałam już nic pisać o wyborach, ale kurczę przesłuchałam wywiad z kobieta z konfederacji.
Ja nie rozumiem, co się stało z poziomem dziennikarstwa, ale pytania pt „Czy Pani mąż zostawia skarpetki pod łóżkiem?” Są idealnym tematem do rozmów z nową posłanka? Co więcej, zwróciłam uwagę, ze gdy tylko Pani poseł, odpowiedziała na pytanie czym chciałaby się zająć w swojej kadencji, zostało to bez odpowiedzi
Ja nie rozumiem, co się stało z poziomem dziennikarstwa, ale pytania pt „Czy Pani mąż zostawia skarpetki pod łóżkiem?” Są idealnym tematem do rozmów z nową posłanka? Co więcej, zwróciłam uwagę, ze gdy tylko Pani poseł, odpowiedziała na pytanie czym chciałaby się zająć w swojej kadencji, zostało to bez odpowiedzi
Radek41 +690
Jakaś tam różowa napisała, jak wielu z nas, co akurat myśli.
No nie wiem, siedziała, nudziła się to napisała.
Każdy to olał, ale nie pan wielki @Monarch musiał się zachować conajmniej #!$%@? nieprzyjemnie.
No ale dobra, może on ma jakiś value content.
W jego wpisach widac memy średniej półki, wałkowane wiele razy, najazdy na obecną władzę.
I wpis perełka, który tłumaczy wszystko (w komentarzu).
Dobry mem.
@Monarch. Zresztą jestem desperatem co samo w sobie obliguje do krytki różowego paska ( ͡º ͜ʖ͡º) @szzzzzz choć każdy ma inny styl to prawdą jest też że gwara wykopowa bywa chamska ale w przyjemny sposób. (✌ ゚ ∀ ゚)☞ #pdk
Komentarz usunięty przez autora
@ponurychlopiec
Już bez przesady. OP chciałby, żeby Mirko nie było oblegane przez mentalne #!$%@? i żeby tutaj pewien poziom dyskusji jednak miał miejsce. To, że ma tyle lat konto to nic nie znaczy. Wiele osób usunęło stare konta i pozakładali nowe.