Wpis z mikrobloga

#wakacje
#chorwacja

Piona. Planujemy większą ekipą (ok 12 osob w tym 3 gówniaki) wyruszyć w sierpniu do Chorwacji. Jako prawdziwi Janusze pragniemy wczesniej zaklepać nocleg. Czy ktoś ze światłych kolegów i koleżanek z wypoku może polecić fajny domek do wynajęcia ? Może ktoś był, zna fajne miejsce. Lokalizacja w zasadzie obojętna, byle było blisko do wody :D
  • 11
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@przemoziom: Mam 2 miejscówki do polecenia. Albo stały ląd (trochę taniej, łatwiejszy dojazd) i miejscowość Omiś(na przełomie sierpnia i września płaciłem 10eu/os/noc za apartament z tarasem iwidokiem na morze) , albo wyspę Hvar (ale tu sama miejscowość Hvar to Saint Tropez Choracji. Imprezy cały tydzien, piękne stare miasto, urokliwie na maxa ale ceny dużo większe). Polecam również na wyspieHvar miejscowość Vrboska, dużo taniej. Portowe miasteczko, też bardzo ładnie, nocleg miałem
  • Odpowiedz
@przemoziom: Vrboska na wyspie Hvar - Apartmani Alek. A w Omiś-White Hause. Powiedz że dostałeś namiar od strażaka Pitera z Polski z pod Wrocławia. W Omiś bylem 2 lata temu. Jest super gospodarz Vito. Leje w tajemnicy przed swoją żoną codziennie rano rakije ze swojej piwnicy. A w Vrbosce gdzie byłem rok temu Alek w sumie też bardzo wporzo. Też pozdrów jak coś:) Powołuj się na mnie o ile nie
pede87 - @przemoziom: Vrboska na wyspie Hvar - Apartmani Alek. A w Omiś-White Hause. ...

źródło: comment_YLlNDi6k796iW2bxxsz6mNsfJaSb9qCA.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz