Halko mirki , ktoś tu zamawiał ostatnio z #gearbest ? Moja paczuszka zjechała z białej rusi do Malaszewic i od kilku dni żadnych informacji ,u was tez? #gearbest #gearbestcwel
@janszybowiec w czym sledzisz paczki? Bo mnie w alipaczka pokazuje tylko polska center. Czekam właśnie na powerbank i latarkę i jadą tym samym pociągiem chyba bo statusy takie same mają :)
@janszybowiec: od 05.12 większość stoi. Nie znaczy, ze stoi na granicy. Zwyczajnie paczka jeszcze na WER nie odprawiona . Trzeba czekać . U mnie tak 30 paczek stoi :)
Witamy w klubie oczekujących. Co do samego czasu dostawy, to zdaję sobie sprawę, że bywa z tym różnie. Martwi mnie natomiast, że kilka dni temu przesyłka zniknęła z trackingu Poczty Polskiej, gdzie uprzednio figurowała. Mam nadzieję, że nie została porwana przez burzę śnieżną o której informuje gearbest ( ͡°͜ʖ͡°)
@Andczej: Na to nie wpadłem, dzięki za uspokojenie. Jako pocieszenie, wczoraj otrzymałem zamówienie z 14 grudnia, wysłane przesyłką nierejestrowaną. Więc jak widać odnośnie oczekiwania na przesyłkę jakaś równowaga musi być.
@widmo82: interesuje mnie co się dzieje aktualnie w tym momencie z paczkami w tym miejscu bo na pewno kilka osób zamówiło w tym samym czy podobnym terminie
#gearbest #gearbestcwel
troche poczekamy xD
@samiel: ehhhh
CUDA WRÓCIŁA!!!!! Wystarczyć czytać (✌ ゚ ∀ ゚)☞