@alcest: nie. Kobiety to rozumieją inaczej. Ty masz mieć raczki przy sobie, ale sie sie BĘDĘ SPOTYKAĆ. Jak laska mówi Ci coś takiego to znaczy, ze jesteś dla niej słabeuszem.
@franksinatra555: Oczywiście, że tak. Przecież to wiadome, że gdybyś skorzystał z tej przerwy, to zaraz posypałyby się pretensje "to, że nie byliśmy razem, nie oznacza, że musiałeś sobie szukać kogoś nowego!" / "Udowodniłeś, że mnie nie kochasz!" itd. W drugą stronę to nie działa, bo kobieta zawsze w takiej sytuacji obróci kota ogonem i powie, że to wszystko Twoja wina (✌゚∀゚)☞
@Rivi: Przerwa jest równoznaczna z wątpliwościami w stylu: "Jak mi się nowym nie uda, wrócę do starego". Dlatego kiedy z nowym nie wychodzi (jednak nie jest księciem z bajki) pojawia się wrzask: "Jak mogłeś pójść do innej?! Mieliśmy tylko przerwę! Przeproś i mu usługuj, a wtedy może wybaczę ci taki występek".
1. "Powinniśmy sobie zrobić przerwę".
#zwiazki #rozowepaski #tinder #bolecnaboku #seks
Komentarz usunięty przez autora
Dlatego wypadałoby dla zabezpieczenia ruchać jej koleżanki i wszystko gra ( ͡º ͜ʖ͡º)
@Rivi
Panowie pardon i mea culpa, czasami jak coś czytam to jednocześnie myślę o czymś innym i tak potem jest, wybaczcie
'Nie wiem co czuje'.