Wpis z mikrobloga

#anonimowemirkowyznania
Jestem w związku i jest to dobry związek, jesteśmy ze sobą ok. półtora roku.

A należę do grona atrakcyjnych kobiet, czyli nigdy nie narzekałam na brak zainteresowania moją osobą. Nie będę ukrywać, ale lubię być adorowana i bardzo odpowiada mi zainteresowanie innych mężczyzn. Jak jestem sama bez mojego niebieskiego, i ktoś zaczyna do mnie podbijać, to otwieram się na flirt i pokazuje zainteresowanie. Zwodzę takiego faceta przez chwilę, a potem zawsze kończę taką znajomość, bo jednak jestem w związku.

Wiem, że takie zachowanie robi ze mnie złą kobietę, bo nie jestem singielką, a pozwalam sobie kokietować zainteresowanych mną mężczyzn. Ostatecznie nigdy do niczego nie doszło. Ciężko mi zrezygnować z tych niewinnych romansików, bo lubię to, kiedy ktoś mnie obdarza zainteresowaniem i lubię to zainteresowanie podsycać. Plus jak jestem w pubach albo klubach, to wykorzystuję też w taki sposób, że jest mi stawiany darmowy alkohol.

Mój niebieski wie, że podobam się innym, bo mu mówię, że ktoś mnie zagadywał, ale już nie wie, że nie do końca ich zbywam. Źle mi z tym, że tak się zachowuje, bo nie jestem do końca uczciwa wobec niebieskiego, ale też nie chcę zrezygnować z takiego adorowania mnie. Oczywiście nigdy nie pozwoliłam sobie na jakiś czuły dotyk, pocałunki itp., zawsze są to tylko rozmowy. I zawsze potem kończę takie znajomości.

#logikarozowychpaskow #zwiazki

Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Asterling
  • 18
@AnonimoweMirkoWyznania: jak się zakochasz tak na serio to będziesz miała gdzieś opinię innych i wręcz przeciwnie - jak będzie ktoś do Ciebie podbijał to będziesz czuła takie hmmm... obrzydzenie? takie wiesz, jakby teraz podbijał do Ciebie Janusz lvl 40 to jak będziesz całkowicie zakochana to podobnie będziesz się czuła jak podbija młody jelonek. w takim prawdziwym związku będziesz miała totlanie gdzieś to że Cie adoruje jakiś random.
Ciężko mi zrezygnować z tych niewinnych romansików, bo lubię to, kiedy ktoś mnie obdarza zainteresowaniem i lubię to zainteresowanie podsycać. Plus jak jestem w pubach albo klubach, to wykorzystuję też w taki sposób, że jest mi stawiany darmowy alkohol.

@AnonimoweMirkoWyznania: fajnie, to teraz bądź uczciwa i idź powtórz to swojemu niebieskiemu.

a sama zarzutka to tak 3/10