Aktywne Wpisy
Jacinda +702
hej Mireczki, nie wiem czy jest ktoś tutaj co pamięta mój post sprzed sześciu lat, kiedy chwaliłam się wynikami z matury:
mój wpis z 2018
Przyszłam się pochwalić, że studia skończyłam, udało się bez żadnej obsuwy - jestem oficjalnie lekarzem (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
tera jeszcze trochę papierkowej roboty i
mój wpis z 2018
Przyszłam się pochwalić, że studia skończyłam, udało się bez żadnej obsuwy - jestem oficjalnie lekarzem (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
tera jeszcze trochę papierkowej roboty i
Nooleus +99
Chłop się pierwszy raz całował w życiu i z kim i z innym chłopem :33333
#zwiazki #oswiadczenie
To mój syn - walenty za późno wyjęty.
Mam jeszcze córkę. Aldona. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
dorzuć do tego kalendarzyk, nawet bez pomiarów i obserwacji, byle z kobietą z regularnym cyklem - i z 85% skuteczności się powinno uzbierać
więc nie jest tak źle jak mówią, płaczą tylko ci, co trafią nie w ten procent, najczęściej po 1-2 razie :)
Metoda dobra ale facet musi trzymać nerwy na wodzy i generalnie trzeba być sobie wiernym :)
8 lat takiego seksu here
A kalendarzyk, tj. mierzenie temperatury stosowałam, gdy już definitywnie staraliśmy sie o potomka. Nigdy w życiu nie traktowałabym tego jako metody anty. Dla kobiety unikanie seksu w dni płodne to porażka, wtedy ma się największą ochotę.
@alonzoo3: Przez powtarzanie takich bzdur, młodzi, głupi ludzie niszczą sobie życia.
Komentarz usunięty przez moderatora