Aktywne Wpisy
ninetyeight +647
4 miesiące bez alkoholu, dumny jestem ᶘᵒᴥᵒᶅ
i coraz mniej myślę o piciu, chociaż były różne momenty. pozdrawiam całe mirko jedziemy dalej
#alkohol #ninetyeight
i coraz mniej myślę o piciu, chociaż były różne momenty. pozdrawiam całe mirko jedziemy dalej
#alkohol #ninetyeight
xoxo900 +8
jestem tą mityczną szarą myszką, w szkole zawsze miałam dobre oceny, wzorowa uczennica, nigdy nie chodziłam na imprezy, siedziałam w książkach nawet w święta. Nie chodziłam na studniówki, miałam jedną koleżankę ze studiów, aktualnie zero znajomych. Jestem wycofana, małomówna.
Czy mam powodzenie u płci przeciwnej? Nie, nikt mnie nie podrywał oprócz jednego creepy kolesia, który kiedyś dosiadł się do mnie na studiach i podrywał mnie w cinge'owy sposób wypytując o to gdzie
Czy mam powodzenie u płci przeciwnej? Nie, nikt mnie nie podrywał oprócz jednego creepy kolesia, który kiedyś dosiadł się do mnie na studiach i podrywał mnie w cinge'owy sposób wypytując o to gdzie
W praktyce wersje A4 będą przechodzić modernizacje, a jednostki wyposażone w wersje A5 są przenoszone, co oznacza ich kilkuletnie szkolenie, zgrywanie, certyfikowanie.
Jak twierdzi Militarysta:
Zdjęcie za:
http://www.zoom.mon.gov.pl
#polska #wojsko #leopard2 #wesola #neuropa
Komentarz usunięty przez moderatora
Aczkolwiek przeniesienie tych czołgów pod Warszawę faktycznie daje szansę na ich rozbicie przez rosyjską broń rakietową.
Ciekawe, czy od tej pory coś się zmieniło w temacie amunicji przeciwpancernej.
Komentarz usunięty przez autora
Nie no,
Wcześniej plan był taki, że oddajemy wschodnią część kraju stosując tam jedynie działania opóźniające, a główną linię obrony ustawiamy na linii Wisły (wariant optymistyczny) lub linii Odry (wariant pesymistyczny) w zależności od tego jak idzie uderzenie, jak idzie nasza mobilizacja oraz jak bardzo sojusznicy kwapią się do pomocy w obronie.
Od tego czasu zmienił się rząd, zmieniła się strategia obronna,