Aktywne Wpisy
Yuri_Yslin +772
Widzę na wykopie częste posty o budowie taniego domu, więc podpowiem Wam z doświadczenia, co robić, by nie skończyć z domem za 1,000,000 (albo 6000 zł/m^2 do deweloperskiego), a jednocześnie sensownym, z którego będziesz zadowolony:
1. Nie robisz żadnych indywidualnych projektów, nie bawisz się w beta testera czyjegoś pomysłu, kupujesz znany i sprawdzony projekt typu Arosa od Lipińskich i dopiero na niego, z wykorzystaniem sensownego konstruktora, nanosisz swoje poprawki, czyli dopasowujesz np. fundament
1. Nie robisz żadnych indywidualnych projektów, nie bawisz się w beta testera czyjegoś pomysłu, kupujesz znany i sprawdzony projekt typu Arosa od Lipińskich i dopiero na niego, z wykorzystaniem sensownego konstruktora, nanosisz swoje poprawki, czyli dopasowujesz np. fundament
Ze skutkiem natychmiastowym przejąłem obowiązki menadżera, także będę grającym menadżerem niczym w klasie B. Obowiązki przejąłem po @netto.
A więc tak - losowanie jutro punkt 20:00 https://www.twitch.tv/kuracyja/.
Mecze rozgrywane powinny być na tym samym kanale od 27.12 o 16:00. 31 grudnia Wielki Sylwestrowy Finał o godzinie 18:00 trwający 60 minut (po 30 minut/połowę) - będzie on poprzedzony meczem finałowym drabinki przegranych o godzinie 17:00. Więc będą dwie drabinki, przegranych i wygranych, jakoś tak.
Przypominam kadrę wyselekcjonowaną przez @netto, w obrazku poniżej wyjściowa jedenastka oraz pozycje już ustalone:
Bramkarze: @DBR9 [3], @podobno_mialem_multikonta [10], @vshila [28]
Obrońcy: @ptasigryp [7], @kvvach [55], @lech1991 [2], @tatwarm [18], @radd00 [19], @pablonzo [30], @Dect [94]
Pomocnicy: @Prychacz [14], @raggan [11], @kubakabana [77], @jablkabanany [33], @netto [31], @Drmscape [27], @baRRets [26], @EtenszynDrimzKamynTru [9], @YOLOmariolo [8], @saper_vodiczka [20],
Napastnicy: @the_white_crystal[44], @MasterGrubaster [5], @fordern [6]
Pozycje rezerwowych - tych, których nie widać na obrazku poniżej:
GK - @podobno_mialem_multikonta [10]
GK - @vshila [28]
LB - @pablonzo [30]
CB - @tatwarm [18]
CB - @radd00 [19]
RB - @Dect [94]
LM - @Drmscape [27]
DM - @baRRets [26]
DM - @EtenszynDrimzKamynTru [9]
CM - @YOLOmariolo [8]
RM - @saper_vodiczka [20]
CF - @fordern [6]
Nazwa stadionu: Estadio NO POWER
Kolor krzesełek: różowy
Bannery reklamowe.
Nasz herb klubowy.
Nasz hymn klubowy.
A TERAZ KWESTIA NAJWAŻNIEJSZA POZA INFORMACJAMI!
Mamy do wyboru dwie możliwości. Podczas meczu zmiany taktyki oraz składu dokonuje AI - to pierwsza opcja. Natomiast druga opcja - wszelkie zmiany taktyki oraz składu dokonuje menadżer, czyli @the_white_crystal ( ͡° ͜ʖ ͡°).
Na chwilę obecną poprosiłem o opcję pierwszą, żeby zostawić wszystko w rękach losu. Oby był łaskawszy niż dla Hondy. Aczkolwiek można wybrać drugą opcję. Jak ja to widzę? Podczas meczów zbieramy się na mirkoczacie i przekrzykujemy się jeden przez drugiego co powinniśmy zrobić. Po zadecydowaniu daje szybko info do organizatora, którym jest @Kuracyja i wszystko cacy.
Jak powinniśmy zrobić? Zostawiam Wam ankietę.
Wesołych Świąt! (。◕‿‿◕。)
W jaki sposób dokonywać zmian taktycznych?
https://implyingrigged.info/wiki/Pro_Evolution_Soccer_2016/Tactical#Playing_Styles
1 - Pamiętajcie, że rola jest zależna od pozycji, więc wybierajcie te, które są dla was dostępne
2 - Nie rzucajcie się wszyscy z danej formacji (tj. "linii obrony, pomocy i ataku) na taką samą rolę, którą ktoś już sobie przed Wami wybrał, bierzcie wtedy inne, bo inaczej dostaniemy solidny w------l jeśli np. cała linia obrony s-------i w akcji do ataku ( ͡º ͜ʖ͡º)
Wejdź w link ode mnie kilka postów wyżej, tam wszystko jest ładnie opisane