Aktywne Wpisy
Batonoski +115
#przegryw miałem tego nie robić, żeby nie czuć paraliżującego cringe'u ale w końcu jestem masochistą i atencjuszem, a to zobowiązuje
#pokazmorde
#pokazmorde
elozapiekanka +96
Rzucielm papierami w korpo
Mam 9k brutto uop a w nowej robo 15k brutto uop
Mówię szefowi że ok 14-17 k mogą rzucić
A on że nie wie gdzie mi tyle dali ale tutaj mogą mi max 15proc więcej dać xD
#!$%@?
Mam 9k brutto uop a w nowej robo 15k brutto uop
Mówię szefowi że ok 14-17 k mogą rzucić
A on że nie wie gdzie mi tyle dali ale tutaj mogą mi max 15proc więcej dać xD
#!$%@?
#bp #paliwo #pracbaza #transport #biznes #pieniadze #finanse #pytanie
@ekanwro
@Szkieletor
Malo kto z nich korzysta, dopytalem wlasnie i gosciu powiedzial ze "karty gotowkowe" ale sam jeszcze tego nie obslugiwal bo pracuje dopiero 2 tygodnie.
A nie mozna uzywac do tego jednego terminala jak na kazdej innej stacji?
Dlaczego jest osobny? Zapewne dlatego, że karta Routex nie koniecznie musi działać jak karta podarunkowa (kredytowa) i może działać jak faktura z płatnością później - za czym idzie brak transakcji gotówki w momencie tankowania.
Jest to karta z chipem czy na pasek magnetyczny?
Po co podaje się przebieg?
Opiszesz jak wygląda zakup tą kartą? ;)
Tankuję paliwo do TIR'a lub do innego samochodu, podchodzę do kasy mówię że płacę kartą Routex, wkładam kartę do terminala, wpisuję PIN a
Przebieg podajesz do celów analizy (tylko i wyłącznie), czyli czy np. pracownik nie spuszcza paliwa.
Po tankowaniu po prostu dajesz kasjerce tę kartę oraz ew. kartę z punktami payback. Wpisujesz kod oraz przebieg i tyle. Co do przebiegu to zależy od firmy. Tam gdzie ja tankowałem to liczył się najbardziej ten z końca
Jeśli jest taka możliwość to byłoby super :)
Zapytaj jeszcze jakie są wymagania od firmy aby otrzymać taką kartę i czy utrzymanie jej coś kosztuje.
Takie coś ma na swojej stronie Orlen wraz z ichnią kartą Flota.
Ogólnie dla pracownika to jest mega wygoda, bo nie musisz w ogóle wozić gotówki. No, chyba że padnie terminal albo internet (taka przygoda też raz była, a na złość nie było gotówki przy sobie). U mojego ojca w firmie, wszystko co związane