Czołem Mirki, myślę o tym aby założyć konto na Binance jednak potrzebowałbym kilku informacji, w zamian oferuję rejestrację z waszego ref linka ;)
1. Na jakim poziomie są prowizje na tej giełdzie ? 2. Jakiej aplikacji na androida użyć aby zbierać z tej giełdy info na temat kursu ?, na Tabtrader, którego używam tej giełdy nie ma
@z_dystansem ale polecam blockfolio. Dodajesz coiny jakie Ci pasują i możesz zapisywać sobie transakcję i apka przelicza Twoje zyski i straty na bieżąco
@z_dystansem: https://www.binance.com/?ref=11372657 Z małych walut polecam XLM, TRX. ADA bardzo ciekawa waluta, ale zaliczyła dopiero co duzy wzrost, a monet jest dużo,wiec sporo kapitału musi dojsc aby mocniej wzrosla
@z_dystansem: IOTY narazie nie kupuj bo jest na gorce moim zdaniem. Dopiero co skoczyla do gory bo miał wyjsc nowy oficjalny portfel dzis, ale okazuje sie ze dzis byl jakis update a portfel wyjdzie w styczniu dopiero. Wiec uwazam ze jeszcze w grudniu spadnie ponownie ponizej 4$
@fireman2: właśnie zarobiłem na szalonym wzroście Lisk i chcę trochę zdywersyfikować swój portfel i właśnie wejść w kilka mniejszych walut i spokojnie poczekać :)
@Baarteek bitbay nie rozeznawalem niestety, ale podobno z opinii innych warto trzymać jako Konga sub i neo, nxt będzie na pewno rosło do 28 grudnia, bo wtedy bedzie fork i kto będzie miał nxt, dostanie ignis i coś jeszce za Free. Ale zaraz po na pewno spadnie, także uważam że warto kupić i sprzedać 27 przed forkiem:)
Binance - zablokowana rejestracja jest dla nowych - ja jednak się nie poddałem i znalazłem dziurę w ich systemie i można się rejestrować mimo blokady dla nowych
#kryptowaluty
Czołem Mirki, myślę o tym aby założyć konto na Binance jednak potrzebowałbym kilku informacji, w zamian oferuję rejestrację z waszego ref linka ;)
1. Na jakim poziomie są prowizje na tej giełdzie ?
2. Jakiej aplikacji na androida użyć aby zbierać z tej giełdy info na temat kursu ?, na Tabtrader, którego używam tej giełdy nie ma
Komentarz usunięty przez autora
Link do rejestracji : https://launchpad.binance.com/register.html?ref=19728359