Aktywne Wpisy
precz_z_komunia +838
Mam lvl 40+ więc dla większości z Was jestem już staruszkiem. Obserwuję i pasjonuję się polityką od 25 lat. Chciałem Wam opowiedzieć trochę o tych wyborach w których właśnie braliśmy udział, o tym jak się pomyliłem co do młodych i podziękować Wam - stanęliście po stronie Polski, demokracji i Waszej przyszłości. Ale po kolei.
Te wybory były najważniejszymi, w mojej opinii, ważniejszymi wyborami niż te z 1989 roku. To były wybory o
Te wybory były najważniejszymi, w mojej opinii, ważniejszymi wyborami niż te z 1989 roku. To były wybory o
Właśnie czytam komcie pod nowym filmem Gonciarza w którym się tłumaczy. A tam się dowiaduję, że 29 latka nadal jest nieświadomym dzieckiem który ma nierozwinięty mózg XD
#gonciarz #grooming #bekazrozowychpaskow #logikarozowychpaskow #blackpill
#gonciarz #grooming #bekazrozowychpaskow #logikarozowychpaskow #blackpill
Po piłkarskim sukcesie we Wrocławiu nieco ponad 3 tygodnie temu, próbujemy iść za ciosem i chcemy zagrać w drużynach portalu ze śmiesznymi obrazkami także 27 stycznia w Krakowie, naturalnie przy okazji #krakowskiewykopparty
Jesteśmy o tyle do przodu, że mamy już zarezerwowane boisko (1,5h). Uwaga. Tym razem sztuczna murawa pod tzw. balonem. Obiekt zbudowany celowo pod rozgrywki "szóstek". Gdzie? Ul. Parkowa 12a - Centrum Sportu Parkowa.
Zatem zapytuję oficjalnie. Kto chętny na sportowe zmagania w sobotę, 27 stycznia o godzinie 12:00 tamże? Zbieramy zainteresowanych. Idealny sposób, by zdrowo przygotować się do wieczornej "gali". (✌ ゚ ∀ ゚)☞
Po stronie pewniaków jesteśmy naturalnie ja, @tehSpirit i @PepeXD. Wołam tych, którzy grali we Wrocławiu, a przejawiali - w mojej opinii (jeśli kogoś subiektywnie pominąłem albo wprost przeciwnie, to nakrzyczcie) - pewne chęci i możliwości, by pojawić się także pod Wawelem.
@Wozyack
@pyth
@pitu120
@PepeXD
@HaczumagiQ
@FotDK
@randy
@Apollo_Vermouth
@dziubeQ
@hachorek
@ZaczynamOdNowa
@Saute - nadal wyeliminowany przez kontuzję?
@Wojt_ASR_ - tam nie ma materaców ;)
A także dowołuję @areczek2121 i @kptant, bo wiem że kopiecie/kopaliście. ( ͡° ͜ʖ ͡°) @Elthiryel?
Raz jeden pozwolę sobie także użyć tagu #krakow dla zwiększenia zasięgu.
Odnośnie 'zaklepania' sobie miejsc na gierce, płatności etc. zastosujemy "model wrocławski", który sprawdził się bardzo dobrze. Tj. wcześniej zbieram przelewy na prywatny rachunek i taka osoba ma gwarantowany udział.
#pilkanoznakrakow
@idol89: to co ja bym tam robił xD
Ja nie wiem, bo sporo zależy od tego kiedy @Kajetan8 @Rhuburb @polik95 i reszta będzie jechać, i czy zdecyduję się pojechać dzień wcześniej, jeśli sobota dopiero.
@Elthiryel: Trza być twardym a nie miętkim. Ja po grze we Wrocławiu przez tydzień kulałem a odcisk na stopie do dziś się nie zagoił xD z @idol89 i @Apollo_Vermouth byliśmy chłopcami do bicia xD
A wpis już teraz, żeby zawczasu poinformować, że "coś się święci" i żebym miał jakiś zarys sytuacji.
@Elthiryel: Aktualnie mam już doświadczenie. Poziom jest zróżnicowany. Widać, że są grający na co dzień, jak i gracze niedzielni. Każdy się jakoś wkomponował ostatnio. ( ͡º ͜ʖ͡º)
@polik95: Aha, czyli rozumiem że też się piszesz,
EDIT: Jakimi chłopcami do bicia? (✌ ゚ ∀ ゚)☞ Może na początku, potem stawialiśmy już sensowny opór.
@ZaczynamOdNowa: ja mam hostel z pt/sb a wracam do Wrocławia od razu po party, więc "u siebie" się nie umyję, ale z pewnością jest dużo znajomych mireczków, którzy zostają dłużej, więc mają nocleg sb/nd i będzie można do nich podjechać po meczu i się na szybko ogarnąć przed
Koszt tym razem będzie niestety wyższy, "urok" balona - wstępnie powiem, że 20 złotych od osoby. Wstrzymaj się może na razie, zorientujemy się jakie będzie zainteresowanie.
Wstępnie rezerwa.
@idol89: Ja gram od 0 do 2 razy w tygodniu, różnie to bywa, to raczej ogarnę. ( ͡° ͜ʖ ͡°)