Mój #niebieskiepaski sprząta teraz pokój, wypił do tej pory 3 piwa i chce kolejne. Chciałam gdzieś iść z nim później, ale średnio mi się chce jeśli będzie n------y. Powiedziałam mu to i się obraził ze na nic mu nie pozwalam i on musi mieć do sprzątania p--o, zreszta codziennie tak to wyglada xd tylko ze ja nie mam nic przeciwko jednemu- dwóm piwom, ale to już jest moim zdaniem przesada i lekki alkoholizm . A wy jak myślicie? #zwiazki #logikaniebieskichpaskow #logikarozowychpaskow
@jajecznicaZ5Jaj: nie, nie jest, jest zdrowsze. Woda to woda a p--o to p--o, maja zupelnie inne wlasciwosci. Twoja wypowiedz ma tyle samo sensu co opinia bezdomnego na temat np. inwestowania na gieldzie ;)
@Lorne: W sumie to tak ( ͡°͜ʖ͡°) Pomyliłeś jedno p--o raz na miesiąc przy określonych chorobach z alkoholizmem. A-----l co do zasady szkodzi, ale czasami jego skład czyni tyle samo dobrego co złego. Chyba jednak nie jesteś 70 latkiem z kamieniami na nerkach, żeby to dotyczyło Ciebie ( ͡°͜ʖ͡°)
@cder jest kilka kryteriów, nie pamiętam wszystkich, 3 z nich wystarczy żeby było spełnione. M.in. koncentracja życia wokół alkoholu, zmiana tolerancji, picie mimo strat, przymus picia...
Wpis z mikrobloga
Skopiuj link
Skopiuj link