@kkkempa: Bo czwórki są znacznie rzadsze w miejscach z małą ilością gymów... Absola widziałem dopiero raz tutaj i akurat nikomu się nie chciało tam iść, bo gym słabo dostępny. Golema nikt chyba nie widział (jeśli był to rano jedynie). W większych miastach rzeczywiście bez znaczenia.
A i ja legend ogólnie nie lubię, bo sprawiają, że większość pokemonów całkowicie traci na wartości. Jak w gen 4 pojawi się Rhyperior to co
@Feuforce moje ma 13 tyś mieszkańców, ostatnio ciężko było zebrać 6 kont na Hooh. Gramy bez map. Nie mamy łatwo jak Ci w dużych miastach, ale nie ma co płakać ;)
@Lunari: Możesz zawsze zrezygnować z gry ( ͡°͜ʖ͡°) A tak serio, to nieźle testują silną wolę, też chcę w końcu z niej zrezygnować. Po prostu pali im się d--a, że gracze rezygnują i wprowadzają taktykę salami, by ich zatrzymać.
#pokemongo
A i ja legend ogólnie nie lubię, bo sprawiają, że większość pokemonów całkowicie traci na wartości. Jak w gen 4 pojawi się Rhyperior to co
A tak serio, to nieźle testują silną wolę, też chcę w końcu z niej zrezygnować. Po prostu pali im się d--a, że gracze rezygnują i wprowadzają taktykę salami, by ich zatrzymać.
A co do ich zapowiedzi "na wczoraj",
W ogóle śmieszna sprawa, że bezchmurne niebo wzmacnia wszystkie jego ładowane ataki.