Aktywne Wpisy
klintoniusz +41
Pytanie do mądrych głów utożsamiających naród ukraiński wyłącznie z rzezią wołyńską i nawołujących do zaniechania pomocy? Jakimi autami jeździcie? Pewnie większość golfem lub passatem produkowanym przez wnuka SS-mana który w 44 gruzował Warszawę i mordował polskich cywili w tym dzieci.
#wojna #ukraina #rosja
#wojna #ukraina #rosja
Grooveer +21
Dobra Murki.
Mam 22 lata studiuje, moja kobieta też studiuje w innym mieście (150km). Widujemy się w piątki i soboty, niedziele całe spędzamy razem. Zwykle w mojej kawalerce.
Cóż jest to moj pierwszy zwiazek. Kocham ją ale nie wiem czy to jest to na co poświęcę całe życie. Ciągnie mnie do firtów z innymi kobietami.( Chociaż tego nie robię jestem bardzo wierny)
Oboje przeżyliśmy pierwszy raz 2 lata temu co nas bardzo związalo fizycznie i psychicznie. Sex jest idealny, Ona jest śliczna. A ja jestem przegrywam ? Czemu nie jestem szczęśliwy skoro jest tak dobrze? Czemu ciągnie mnie do innych i w głowie milion planów? #niebieskiepaski #rozowepaski #zwiazki
I tak, jestem pijany i się żale
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: kwasnydeszcz
Pierwsza miłość trwająca przez całe życie to
@AnonimoweMirkoWyznania: Nie tylko twoja cucku ;]
@elokompaniero: twój świat jest bardzo smutny.
@elokompaniero: masz klucz do wszystkiego.