Aktywne Wpisy
djpatri +23
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
Lukardio +34
Mam nadzieje że #marszniepodleglosci zostanie ,,odzyskany" i będą brali wszyscy ludzie niezależnie od wyznawanych poglądów.
#polska #11listopada #lgbt #marszrownosci #patriotyzm #neuropa #4konserwy
#polska #11listopada #lgbt #marszrownosci #patriotyzm #neuropa #4konserwy
"-Jak ty wyglądasz?!"
"-Co za głupota!"
"-Po co ci to?"
"-Tylko się oszpeciłeś!"
Dosłownie podejście starego dziada... Tak samo było ze skaryfikacjami tego typka z Kalisza.
Co kogokolwiek obchodzi wygląd obcego człowieka? Przecież nikomu (ew. poza sobą) nie robi krzywdy tym, że modyfikuje swoje ciało. Nieważne czy to tatuaż, tunel w uchu, skaryfikacja, czy jakiś implant.
Jestem ciekaw ile z krytykujących ją osób ma np. tatuaż (sam nie mam żadnego takiego "dodatku").
#showbiznes #rozrywka #barbie #anella #hipokryzja
@piszczel: gdyby nie obchodził wygląd, to nikt by się nie "robił" w taki sposób
Z resztą ludzie z natury nie lubią sztuczności, wielu ludzi ma też mocno wykształcony
Zgłaszam się, nie mam dosłownie niczego zrobionego, żadnego tatuażu, kolczyka, etc.
Dalej, osoba taka jak ta pani zakłóca moje wrażenia estetyczne, którymi cieszę się idąc ulicą, parkiem, lasem, gdziekolwiek - narusza je w takim stopniu jak masa bilbordów na
Kobieta ze zdjęcia wygląda karykaturalnie, do tego po prostu niezdrowo i mi się to nie podoba, nie lubię sztuczności
Zadałeś pytanie, to odpowiedziałem. Starałem się też Ciebie odwieść od myślenia, że krytykowanie takich osób to "Dosłownie podejście starego dziada...".
@piszczel: A co ciebie obchodzi, co innych obchodzi?
@w__w @niezwornowazony jak tak sobie dyskutujemy to wszystko się wydaje spoko i nawet mógłbym przyznać Wam rację w dużej mierze, ale przeczytajcie sobie komentarze pod znaleziskiem o tej dziewczynie. Tam te "komentarze krytyczne" to jednak zwykły hejt, a tego już się tak ładnie nie wytłumaczy zwykłym