Wpis z mikrobloga

Jeżeli ktoś nazywa swoją córkę Eunika (z gr. "Zwycięstwo dobra"), to wiem, że normalny raczej nie będzie. Widzę, że córka pastora Pawła Chojeckiego (Kościół Nowego Przymierza) zaczyna być promowana w #tvpis, ciekawe co na to Rydzyk. Dla tych co nie wiedzą to Chojnecki próbuje naśladować amerykańskie kościoły niezrzeszone, czyli ostoje płaskiej ziemi, kreacjonizmu, prawa do broni itd

W pierwszym komentarzu zdjęcie Euniki.
#neuropa #4konserwy #chrzescijanstwo #bekazpodludzi
lakukaracza_ - Jeżeli ktoś nazywa swoją córkę Eunika (z gr. "Zwycięstwo dobra"), to w...

źródło: comment_bNSeZl02cxpgxPtqn2qXTxUJ6oIW42wm.jpg

Pobierz
  • 60
  • Odpowiedz
Jeżeli ktoś nazywa swoją córkę Eunika (z gr. "Zwycięstwo dobra")

@lakukaracza_: Albo taka Wiktoria (z łac. "zwycięstwo"), też #!$%@?. Albo Paweł (z łac. "drobny", "mały"), Stanisław (z pol. "stać się sławnym"). Panie, imiona to chora sprawa, powinna zakazać lewica jak już dojdzie do władzy i wprowadzić numerki ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
ja np mam syna i niechce go nawet chrzcic a co dopiero indoktrynowac #!$%@? jak chojecki swojego gowniaka

@steemm: czegokolwiek by Chojecki nie robił rozumiem, że ty poprzez indoktrynację rozumiesz mówienie dziecku o Bogu i nauczanie go poznawania Boga.

Zabawnie to brzmi z klawiatury kogoś, kto o swoim dziecku pisze "gówniak", a za symbol na tym portalu ma wizerunek diabła przemieszany z symbolem sodomitów. Top kek.
  • Odpowiedz
@3shortwords posłuchaj chojeckiego, płaska ziemia, lewactwo, itp jego córka powtarza te same antynaukowe głupoty, to co zrobił chojecki swojej córce to masakra, pusta głowa u niej to aż przykro słuchać
  • Odpowiedz
A coś poza atakami personalnymi?

@lakukaracza_: myślę, że słusznie zauważasz - w twoim op nie ma nic poza atakiem personalnym. > Płaska ziemia? Kreacjonizm? Propagowanie tego w tv publicznej?

@lakukaracza_: jest program, dyskutują. Wypowiadał się zaproszony gość, po to został zaproszony, by przekazać, w co wierzy. We współczesnym świecie propaguje się skrobanie dzieci z brzuchów dzieci, ale ciebie szokuje to, że ktoś wierzy w kreacjonizm? Wow.

Czy wy kiedyś w
  • Odpowiedz
@3shortwords:

Nikt, nigdy tyle razy nie robił EOT w dyskusji ze mną co Ty.

Atakiem personalnym, nazywam nazywanie mnie kłamca w sprawie dzieci, drwiny z tego, że nie będę ich nigdy miał, wmawianie, że w nic nie wierzę gdy wierzę w mnóstwo rzeczy ale akurat w żadnego boga. Aha, jeszcze zdaje się tam było coś o tym jaki jestem żałosny.

Nie mam zamiaru dyskutować w takim obrzydliwym stylu więc tym razem
  • Odpowiedz
@lakukaracza_:" próbuje naśladować amerykańskie kościoły niezrzeszone, czyli ostoje płaskiej ziemi, kreacjonizmu, prawa do broni itd" , pojechałeś chyba z logiką w jakiś trójkąt bermudzki...
  • Odpowiedz
Eunika (z gr. "Zwycięstwo dobra")

@lakukaracza_: Byś się chyba zesrał ze strachu jakbyś przeczytał znaczenia wielu popularnych polskich imion skoro Eunika wzbudza w tobie niepokój i jest powodem do pasywnie-agresywnego wyśmiania że "ktoś kto nadaje takie imię dziecku normalny raczej nie będzie" - stara dobra sowiecka szkoła negatywnego nacechowania emocjonalnego w pierwszym zdaniu wobec osoby której tyczy się reszta wypowiedzi XD
  • Odpowiedz