Aktywne Wpisy
NoMoreTearsJustSmile +389
cichooo +85
Jak zostać znienawidzonym przez tirowców, czyli poradnik jak zostać busiarzem
Z okazji tego, że się nudzę w trasie postanowiłem napisać poradnik jak zacząć pracę jako "busiarz" na międzynarodówce + kilka uwag ode mnie i być może pro tipów, których nauczyłem się przez około 3 lata pracy w transporcie, nie tylko za kierownicą, ale też i za biurkiem.
Na czym polega praca "busiarza"?
Na tym samym, czego każdego kierowcy, transportującego towar z punktu
Z okazji tego, że się nudzę w trasie postanowiłem napisać poradnik jak zacząć pracę jako "busiarz" na międzynarodówce + kilka uwag ode mnie i być może pro tipów, których nauczyłem się przez około 3 lata pracy w transporcie, nie tylko za kierownicą, ale też i za biurkiem.
Na czym polega praca "busiarza"?
Na tym samym, czego każdego kierowcy, transportującego towar z punktu
W pierwszym komentarzu zdjęcie Euniki.
#neuropa #4konserwy #chrzescijanstwo #bekazpodludzi
@lakukaracza_: Albo taka Wiktoria (z łac. "zwycięstwo"), też #!$%@?. Albo Paweł (z łac. "drobny", "mały"), Stanisław (z pol. "stać się sławnym"). Panie, imiona to chora sprawa, powinna zakazać lewica jak już dojdzie do władzy i wprowadzić numerki ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@lakukaracza_: oprócz 1 występu była jeszcze potem zaproszona? 1 wizyta na 2 lata to taka średnia promocja
@steemm: czegokolwiek by Chojecki nie robił rozumiem, że ty poprzez indoktrynację rozumiesz mówienie dziecku o Bogu i nauczanie go poznawania Boga.
Zabawnie to brzmi z klawiatury kogoś, kto o swoim dziecku pisze "gówniak", a za symbol na tym portalu ma wizerunek diabła przemieszany z symbolem sodomitów. Top kek.
@lakukaracza_: myślę, że słusznie zauważasz - w twoim op nie ma nic poza atakiem personalnym. > Płaska ziemia? Kreacjonizm? Propagowanie tego w tv publicznej?
@lakukaracza_: jest program, dyskutują. Wypowiadał się zaproszony gość, po to został zaproszony, by przekazać, w co wierzy. We współczesnym świecie propaguje się skrobanie dzieci z brzuchów dzieci, ale ciebie szokuje to, że ktoś wierzy w kreacjonizm? Wow.
@steemm: w tym samym miejscu, w którym piszesz o cudzym dziecku "gówniak", myślałem, że to oczywiste.
Nikt, nigdy tyle razy nie robił EOT w dyskusji ze mną co Ty.
Atakiem personalnym, nazywam nazywanie mnie kłamca w sprawie dzieci, drwiny z tego, że nie będę ich nigdy miał, wmawianie, że w nic nie wierzę gdy wierzę w mnóstwo rzeczy ale akurat w żadnego boga. Aha, jeszcze zdaje się tam było coś o tym jaki jestem żałosny.
Nie mam zamiaru dyskutować w takim obrzydliwym stylu więc tym razem
@lakukaracza_: Byś się chyba zesrał ze strachu jakbyś przeczytał znaczenia wielu popularnych polskich imion skoro Eunika wzbudza w tobie niepokój i jest powodem do pasywnie-agresywnego wyśmiania że "ktoś kto nadaje takie imię dziecku normalny raczej nie będzie" - stara dobra sowiecka szkoła negatywnego nacechowania emocjonalnego w pierwszym zdaniu wobec osoby której tyczy się reszta wypowiedzi XD