Aktywne Wpisy
Nie mam pojęcia co robić, różowa od roku pracuje w mniejszej firmie gdzie od samego początku podbija do niej jeden "kierownik". Tak jak na początku było to stosunkowo delikatne czyli zagadywanie na przerwie czy zapraszanie na kolacje, tak z czasem zaczął się mocno rozkręcać. Różowa oczywiście poinformowała go, ze nie jest zainteresowana bo już z kimś jest, ale do chłopa najwidoczniej to nie dociera bo co jakiś czas znowu probuje. Raz na
Kapitalista777 +216
Peowcy w partyjnej ekstazie - zasrali cały Wykop, bo Joński zadał świadkowi tendencyjne, pozamerytoryczne pytanie. W sumie ich poziom.
Ludzi bardziej rozgarniętych interesuje kiedy wreszcie Joński wytłumaczy się ze swojego zaangażowania w rosyjską operację specjalną na polskiej granicy.
#polska #wojna #ukraina #4konserwy #bekazlewactwa #ciekawostki #polityka
Ludzi bardziej rozgarniętych interesuje kiedy wreszcie Joński wytłumaczy się ze swojego zaangażowania w rosyjską operację specjalną na polskiej granicy.
#polska #wojna #ukraina #4konserwy #bekazlewactwa #ciekawostki #polityka
#zwiazki #ciaza #dzieci #ankieta #niebieskiepaski #rozowepaski
Moralne?
@tHoePs: No przecież to moje
"surykatkach" pewnie specjalnie użyłeś tego słowa ale i tak śmiechłem (✌ ゚ ∀ ゚)☞
Pomijając
Tej, tylko się uspokój, bo ci mleczko pocieknie ( ͡° ͜ʖ ͡°) Nigdzie nie pisałem o twoich doświadczeniach z ciążą, tylko kisne srogo z osób, które twierdzą, że potrafią sobie wyobrazić i przewidzieć, jak zachowają się w każdej sytuacji. Od znalezienia trupa w szafie, przez pomoc ofierze wypadku, po porwanie własnego dziecka czy śmierć żony.
Argumentem "nie wiesz o czym mowisz" mozna zabic kazdy zamiar albo przypuszczenia. Truje o mojej ciązy, bo to dla mnie podstawka do tego, by twierdzic, ze wiem, jak ja przezywam. Tyle. Nieemocjonalnie. Pare lat temu nie zaryzykowalabym stwierdzenia, ze moglabym byc surogatką, bo nie mialam pojecia, jak bede ciaze przezywac. A teraz jak patrze na mój kołyszący