Aktywne Wpisy
Paveleks +99
Od 31 wakacje na Helu (beż możliwości anulacji)
- 7k zł (10 dni) - rezerwowane w styczniu
- mega pogoda (xD)
- może chociaż nie będzie lać to pojeżdżę sobie rowerem (xD)
- oby było ogrzewanie (xD)
Sam profit (。◕‿‿◕。) love polskie morze
( ͡º ͜ʖ͡º)
#wakacje
- 7k zł (10 dni) - rezerwowane w styczniu
- mega pogoda (xD)
- może chociaż nie będzie lać to pojeżdżę sobie rowerem (xD)
- oby było ogrzewanie (xD)
Sam profit (。◕‿‿◕。) love polskie morze
( ͡º ͜ʖ͡º)
#wakacje
DanPenna +84
Zobaczycie, że wszystko zmieni się o 180 stopni.
To nie samochody benzynowe, ale samochody elektryczne zostaną zakazane.
Ludzkość pójdzie w stronę udoskonalenia silnika spalinowego, biopaliw lub spalania wodoru.
Samochód elektryczny to biliony euro w niepotrzebną infrastrukturę przesyłowa, do tego uzależnienie od Chin i Afryki, nienaprawialność baterii i problemy z samozapłonem i gaszeniem.
#samochodyelektryczne #motoryzacja
To nie samochody benzynowe, ale samochody elektryczne zostaną zakazane.
Ludzkość pójdzie w stronę udoskonalenia silnika spalinowego, biopaliw lub spalania wodoru.
Samochód elektryczny to biliony euro w niepotrzebną infrastrukturę przesyłowa, do tego uzależnienie od Chin i Afryki, nienaprawialność baterii i problemy z samozapłonem i gaszeniem.
#samochodyelektryczne #motoryzacja
openvpn --config client.ovpn
Faktycznie, nie do ogarnięcia.
Komentarz usunięty przez autora
@guziec_z_afryki: Options error: In [CMD-LINE]:1: Error opening configuration file: client.ovpn
Use --help for more information.
Faktycznie, mam tam ten plik. Ogarnij to za mnie, magiku
@ayqxayb: Przyznaję się do błędu - to może być jednak zbyt trudne dla niektórych. Plik istnieje, ale system mówi że nie może go otworzyć... co to może być? Zastanówmy się... problemy z drukarką? Chyba nie... może jakiś kabel? Nie, to też nie bedzie to... Czyżby chodziło o... kurde no nie wiem - prawa dostępu? A ty
You might want to run
fixfiles -R openvpn restore
ps. Niestety nie wiem czy to zadziała na archu, bo nie mam, wiem jak to ustawić w Red Hat i podobnych.