Aktywne Wpisy
mickpl +272
Lidia Czechak z pis pedzioła w Radiu Poznań, że klub parlamentarny pis poprze kredyty 0%
#nieruchomosci #polityka
#nieruchomosci #polityka
wanghoi +21
Czy to prawda, że ta polska witaminka pochodzi z cygańskiej rodziny i przebywała w domu dziecka? #neuropa #polityka #konfederacja #bekazprawakow
ileż tu się dzieje! co za świetny utwór :3 mam nadzieje, że pojawi się w niedzielę, a otoczenie synagogi doda mu jeszcze więcej mistycyzmu. W ogóle jak na mnie to połączenie muzyki z BR2049 i Ennio Morricone Konesera, zachwyt!
#ambient #mirkoelektronika #muzykaelektroniczna #neoclassical #szafagra #muzyka #dobrebopolskie #festiwalambientalny
do 2:30 zalatuje Olafurem Arnaldsem, a potem to w sumie nie wiem, ale trzyma w napięciu do końca. Ekstra!
rzucisz czymś od niego?
już odpaliłem, zapowiada się miodnie
no to idę sprawdzać inne numery od niego, dzięki za kolejną podróż po nieznanym wykonawcy, to już nie pierwszy raz
Impro właśnie odpaliłem, po słowach "Me and Nils actually didn't really prepare anything, we met today and played for like half an hour" jestem mega ciekawy co z tego wyjdzie :D
a More (którego wcześniej po obrazku nazwałem "Felt") w wersji na żywo brzmi... no żywiej :D bardziej jak taki jam niż odegranie studyjnej wersji, też spoko