Aktywne Wpisy
Myślałem że to jakaś mityczna Walaszkowa kraina bo bekowo brzmi, a to naprawdę istnieje hej. xD
#kapitanbomba
#kapitanbomba
jmuhha +61
Śniadanie piątkowe sąsiada, który ma dzieci w wieku 7 i 17 lat i żonę 39-lat ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Format:
PRO/SEMI/AM - Kto? - Co? - Kiedy/gdzie? - obowiązkowo podajemy czas zdarzenia z replaya wzorcowego.
Wzorcowe Replaye - TUTAJ
Na zgłoszenie incydentów macie czas do poniedziałku do godziny 23:59
#acleague
SEMI - elmo - kontakt na dohamowaniu do Ascari (jakbym mu mało miejsca zostawił). Czas na replay 11:08
SEMI - mrfloyd - kontakt na parabolice. Czas na repaly 17:35
@ACLeague: Wyścig Semi:
19:25 Dvo - zajechanie drogi i w konsekwencji ląduję na barierkach z całkowicie rozbitym samochodem
33:50 Speedman - niebezpieczny zjazd do boxów z drugiej połowy toru prosto pod maskę
1:20:10 Simcoe - skoszenie dwóch pierwszych szykan po zakończeniu wyścigu i lot między
A potem płacz, że kar nie ma, że kary za małe (ogólnie, nie Ty)...
semi / koziou / 1:12:13 - bez komentarza, kolega mający do mnie +1 lap kończy mi wyścig 13 minut przed końcem w-----------c soczystą bułę w tył auta
SEMI: 29:10 @simcoe na dohamowaniu pakuje się w @Johny3 i we mnie, czego efektem są nasze spiny.
33:50 @simcoe ponownie we mnie wjeżdża na dohamowaniu do szykany. W efekcie tracę dwie pozycje.
Swoją drogą dzięki @Johny3 za fajną i czystą walkę!
1.03.05 Michał Mazurek - rozwala całkowicie wyścig mi i przynajmniej 2 innym osobom na kilkanaście minut przed jego końcem.
SEMI 29:10
@mateush92: Również dziękuję ;)
SEMI / Baster na Valencianiście / 56:35 - Spowodowanie karambolu. Baster zmienił tor jazdy jak jeszcze nie wyprzedził Valencianisty i po prostu go skasował. Ja dublując samochody wpakowałem się w bezwładnego Valencianiste (nie tylko ja), bo go nie widziałem, a jeszcze żółta
zanim zaczniesz cwaniakować, wystarczy że zerkniesz na statystyki i sprawdzisz ile taki simcoe miał kontaktów z innymi współzawodnikami. mam nadzieję że wnioski potrafisz wyciągnąć sam.