Wpis z mikrobloga

@Kralizek: Dlaczego zakładasz że ktoś kto jest przeciwny posiadaniu broni to od razu lewak? Może on być zwolennikiem jakiejkolwiek innej filozofii ekonomicznej oraz uważać że nie należy dawać broni społeczeństwu.
  • Odpowiedz
to czyli go lewakiem, zabrania bronić się innym ludziom

@Kralizek: to powiedz korwinowi, że ma paru lewaków w partii. A znam przynajmniej 2 osoby o lewicowych poglądach ktore nie mają nic do broni.

Kiedy zrozumiesz że świat nie jest czarrno biały?
  • Odpowiedz
@martwy_kotek: bo jest kretynem tak jak Ty - prawo do obrony jest jedną (obok prawa własności) z podstawowych różnic między lewactwem i prawactwem, może masz problem ze zrozumieniem podstawowych pojęć.
  • Odpowiedz
bo jest kretynem tak jak Ty

@Kralizek: Haha, jeśli chodzi o poglądy to ja mam centryczne - mam b--ń. Mam koleżankę baaaardzo na lewo, udzielała się w razem - strzela lepiej ode mnie, też ma b--ń i jest pro-obronna jesli można to tak nazwać. Mamm znajomych ultra prawaków też mają b--ń. Ale Ty wiesz lepiej :P

Może ciężko Ci to sobie wyobrazić, jeśli dzielisz świat tylko na prawo i lewo, wiem, ze
  • Odpowiedz
@martwy_kotek: kretynie to, że komiks wykonał lewak określiłem na podstawie jego zawartości i z-------o nastawienia do broni i oczywiście, że ludzie mają różne poglądy, ale jako lewaka określa się osobę skrajnie lewicową wręcz gwałcącą logikę. Komiks sugeruje że Amerykanie czczą b--ń dla niej samej, bez chwili zastanowienia się nad tym co się dzieje w krajach gdzie tej broni nie ma wśród cywili - a historia nam to pokazuje - można
Kralizek - @martwy_kotek: kretynie to, że komiks wykonał lewak określiłem na podstawi...

źródło: comment_vkuHccreaFaojdQ8RtBX8pQtFzxKC8GK.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz
Ale trafiają się debile tacy jak Ty i nie potrafisz nawet zadać pytania "dlaczego uważasz, że to był lewak?" i momentalnie łapiesz ścisk d--y.

@Kralizek: Nie ja używam mnóstwa wulgaryzmów i czepiam się satyrycznego obrazka.

z-------o nastawienia do
  • Odpowiedz
dlaczego uważasz, że to był lewak

@Kralizek: a tego pytania nie zadałem bo jak spotkałem ponad 1000 strzelców w swoim życiu i mnóstwo osób przeciwnych broni tak mieli poglądy od prawa do lewa i nie zauważyłem żeby istniała korelacja między poglądami a stosunkiem do posiadania bronia.

Bardziej zauważam, ze to jest kwestia czy ktoś myśli o broni jako narzędziu do zabijania i atrybucie przestępców czy
  • Odpowiedz