@Kralizek: Dlaczego zakładasz że ktoś kto jest przeciwny posiadaniu broni to od razu lewak? Może on być zwolennikiem jakiejkolwiek innej filozofii ekonomicznej oraz uważać że nie należy dawać broni społeczeństwu.
@martwy_kotek: bo jest kretynem tak jak Ty - prawo do obrony jest jedną (obok prawa własności) z podstawowych różnic między lewactwem i prawactwem, może masz problem ze zrozumieniem podstawowych pojęć.
@Kralizek: a tego pytania nie zadałem bo jak spotkałem ponad 1000 strzelców w swoim życiu i mnóstwo osób przeciwnych broni tak mieli poglądy od prawa do lewa i nie zauważyłem żeby istniała korelacja między poglądami a stosunkiem do posiadania bronia.
Bardziej zauważam, ze to jest kwestia czy ktoś myśli o broni jako narzędziu do zabijania i atrybucie przestępców czy
@martwy_kotek: nie, wychodzę z długów, więc nie mam pieniędzy dosłownie na nic, ale mimo, że ja nie korzystam z tego prawa to nie chce by było ograniczane innym.
@Kralizek: to powiedz korwinowi, że ma paru lewaków w partii. A znam przynajmniej 2 osoby o lewicowych poglądach ktore nie mają nic do broni.
Kiedy zrozumiesz że świat nie jest czarrno biały?
Kto u Korwina jest przeciwko broni?
@Kralizek: w ogóle to nie wiem jak sie można tak napinać o sartyryczny obrazek XD
@Kralizek: a tego pytania nie zadałem bo jak spotkałem ponad 1000 strzelców w swoim życiu i mnóstwo osób przeciwnych broni tak mieli poglądy od prawa do lewa i nie zauważyłem żeby istniała korelacja między poglądami a stosunkiem do posiadania bronia.
Bardziej zauważam, ze to jest kwestia czy ktoś myśli o broni jako narzędziu do zabijania i atrybucie przestępców czy