Aktywne Wpisy
lisschytrus +7
Gdyby ktoś zastanawiał się nad kupnem samochodu to poniżej tabela przedstawiająca przybliżone koszty utrzymania samochodu. Przypadek opisuje ceny dla samochodu średniej klasy segmentu C. Nie są uwzględnione naprawy. Dla porównania koszty wynajmu samochodu w takiej klasie to około 240-320zł/dobę (z opłatami). Na pytanie czy opłaca się kupować samochód czy lepiej wynajmować nasuwa się nam jedna odpowiedź: To zależy!
#motoryzacja #ciekawostki #samochody #finanse #pieniadze #oszczedzanie
#motoryzacja #ciekawostki #samochody #finanse #pieniadze #oszczedzanie
mickpl +261
Śmieszne są takie momenty, jak ten z ostatniego wywiadu Śpiewaka i pani od deweloperów w Polsacie, w którym Śpiewak zarzuca redaktorowi lvl 60+, że jego pokolenie dostało kwadrat za frajer.
No a pan redaktur "NO ALE TRZEBA BYŁO CZEKAĆ PARĘ LAT" XD
Po czym gryzie się w język, zorientował się jaką nieprzystającą do dzisiejszych czasów głupotę wypalił. A to był serio argument na stopień uciemiężenia w tamtych czasach. No że TRZEBA CZEKAĆ
No a pan redaktur "NO ALE TRZEBA BYŁO CZEKAĆ PARĘ LAT" XD
Po czym gryzie się w język, zorientował się jaką nieprzystającą do dzisiejszych czasów głupotę wypalił. A to był serio argument na stopień uciemiężenia w tamtych czasach. No że TRZEBA CZEKAĆ
Masz tu link jeśli chcesz: www.aze.com.pl
@LostHighway: en.miui.com dzial download - ciesze sie ze moglem pomoc.
@Tojtek: Z wgrywaniem nie ma większego problemu ale trzeba trochę czasu poświęcić. Składać wnioski o odblokowanie, czekać pitu pitu... Jest trochę zabawy więc trzeba poświęcić trochę czasu.
Ja tak miałem ze swoim Redmi 4. Niby było na globalu ok ale później zaczęły się problemy...
@Bananowymus: Niestety aktualnie model nie jest u nich dostępny i z tego co patrzyłem to w innych miejscach też jest podobnie
@PurpleHaze:
@Tojtek: Problemy miałem na Redmi 4 na chińskim globalu. Po około pół roku zaczęły się pokazywać dziwne reklamy co jakiś czas. Do tego zauważalny spadek wydajności baterii. Czyli ogólnie to o czym pisali w necie na temat syfMIUI.
Po zmianie na EU jest jak na razie wszystko w porządku.