Aktywne Wpisy
rodnekr +196
gniazdownik1016 +139
A propos ostatnich wydarzen co do zaostrzenia przepisow drogowych to mialem pewna rozkmine
Nagminnie jak jezdzilem autem w-------o mnie, ze piesi stoja przy przejsciu i gadaja albo tak po prostu stoja i nasunela mi sie pewna mysl
Wymyslilem, zeby przy kazdym przejsciu dla pieszych namalowac taki kwadrat, na ktory wchodzisz tylko wtedy, gdy chcesz przejsc przez jezdnie i wchodzac na niego, stojac na nim, automatycznie masz pierwszenstwo
Roboczo
Nagminnie jak jezdzilem autem w-------o mnie, ze piesi stoja przy przejsciu i gadaja albo tak po prostu stoja i nasunela mi sie pewna mysl
Wymyslilem, zeby przy kazdym przejsciu dla pieszych namalowac taki kwadrat, na ktory wchodzisz tylko wtedy, gdy chcesz przejsc przez jezdnie i wchodzac na niego, stojac na nim, automatycznie masz pierwszenstwo
Roboczo
#logikarozowychpaskow
- namow go zeby spedzil go z toba w domu (chyba ze nie znacie sie na tyle zeby byly seksy, no Bo co bedzie cie tyle czasu robic, a przeciez trzeba mu wynagrodzic brak imprezy)
- pojdz I zawin sie po polnocy sama lub z nim
@pchomrower: @jathek: pierwszy raz w życiu jakieś zaproszenie dostałam, proszę mi tu nie insynuować że ze mnie taki dynamiczniak XD
@goothic: ja bym chętnie spędziła noc z nim, kotem i konsolą, ale on już się zadeklarował znajomym że będzie. A ta domówka nie jest w jego mieście (ani moim) więc opcja zawiń
@nacpanazielonka: zmiana: czujesz bo #s----------e mocno
@Ricelord: no właśnie, a na takich imprezach jest szersze grono (nie)znajomych przy których się nie czuje swobodnie, więc za tym nie przepada