Aktywne Wpisy
thorgoth +363
Obejrzałem Łowców Skór, znakomity dokument od MAX (dawne HBO). Opowiada o procederze handlu informacjami o zgonach pacjentów przez załogi karetek pogotowia w Łodzi oraz o przypadkach gdy załoga karetki pomagała pacjentowi odejść z tego świata.
- wstrząsające jest to, że w zasadzie mało kto został za ten proceder ukarany, raptem dwóch sanitariuszy, poza tym kilka śmiesznie niskich wyroków za nieudzielenie pomocy i tyle
- nawet te dwa wyroki (dożywocie i 25 lat) są efektem
- wstrząsające jest to, że w zasadzie mało kto został za ten proceder ukarany, raptem dwóch sanitariuszy, poza tym kilka śmiesznie niskich wyroków za nieudzielenie pomocy i tyle
- nawet te dwa wyroki (dożywocie i 25 lat) są efektem
Miraski trzymajcie kciuki. 35 lat w bloku i dość :)
Czas pić kawę na własnym tarasie.
Czas pić kawę na własnym tarasie.
@PanKarmelek: Jak jest osobą która śmierdzi bo pali p-------y to oceniasz to jaką jest osobą - śmierdzącą.
Komentarz usunięty przez autora
Jak fajki są dla kogoś definitywną przeszkodą, to faktycznie ma mózg ustawiony tylko na azymut piwnica i tak pewnie zostanie..
bo to g---o prawda.
Komentarz usunięty przez moderatora
Spotykałem się kiedyś ze zgrabną dziewczyną na poziomie, która niestety paliła i nie widziała w tym problemu. Nie chciała przerzucić się na e-p-------y ani ograniczać. Śmierdziało jej z ust, śmierdziało jej ubranie i mieszkanie. Powiedzcie mi, jak w tej sytuacji jest możliwy pocałunek czy tym bardziej
@fortheworld: Też tak kiedyś mówiłem. W międzyczasie zacząłem palić własnoręcznie skręcane, poznałem moją przyszłą żonę, która paliła. Żona rzuciła palenie przy pierwszej ciąży a ja przerzuciłem się na e-fajki.
Życie weryfikuje postanowienia.
@k-exo: Oczywiście że można rzucić palenie. Tak samo można schudnąć, ale raczej nikt nie będzie sobie szukać grubego partnera a później zmuszać go do odchudzania.