Aktywne Wpisy
mrocznegacie +174
Do wygrania Król Złoty - Zygmunt I Stary
To zwykłe rozdajo.
Losowanko w niedzielę o 16-17
Do tego czasu macie szansę na wygranie tego pięknego banknotu.
Warunek jak zwykle: nie zielonka, plusik oraz koment obowiązkowy (omijam plusujące boty)
To zwykłe rozdajo.
Losowanko w niedzielę o 16-17
Do tego czasu macie szansę na wygranie tego pięknego banknotu.
Warunek jak zwykle: nie zielonka, plusik oraz koment obowiązkowy (omijam plusujące boty)
#patostreamy #rafonix #danielmagical
@Grbmytu: Co do dzieciaka to nie przesadzaj. Sam młody kozaczył i to bardziej niż magical. Na pewno nie jest to spokojny chłopka. Nie jestem za biciem dzieciaka ale może jak już dostał taki lekki oklep to go ogarnie trochę...
https://www.youtube.com/watch?v=YPCK9V0Tyao
Kiedyś jak magical miał po 100-200 widzów to też potrafił odjebywać, wyzywać matkę, daniela jak mu chciał wyłączyć komputer, żeby poszedł spać do szkoły. Oczywiście zgadzam się z tobą, ale pisanie, że Łuki to spokojny dzieciak raczej nie jest prawdą :D
Pozwolę sie z Tobą jak i innymi obrońcami zwierząckich - albo jak kto woli zwierzyńskich ( jeden ciul chodzi o zwierzęta ) nie zgodzić.
Otóż jak pewnie część z was zauważyła Danielkowi odbiła szajba odkąd stał się sławny, niestety część się pewnie ze mną nie zgodzi - Łukasz mu wtórował - bo fejm sie zgadza , bo fajnie - i zaczął strasznie kozaczyć pewnie nie tylko przed monitorem na jego mini streamach ale i w realnym życiu.
Łukaszek jest w wieku ok 14 lat nie wiem w jakich czasach się urodziliście ale za moich czasów będąc w tym wieku jeśli ktoś za mocno cfaniakował dostawał na dziurę , i stawiam 2 kg p----i z kurczaka, że za darmo w dziurę nie dostał, w sumie taka troche nadzieja , że dzisiejsze młode pokolenie to nie same rurkowce.
Życie weryfikuje co jest internetem a co rzeczywistością i gdzie i ile można powiedzieć, w necie można być Bogiem w realu trzeba mierzyć siły na zamiary czego pewnie młody JDM nie skumał
@Fausto: Serio tak dokładnie analizujesz poczynania jakiegoś gówniarza? Serio popierasz tak zwierzęce zachowania, szczególnie w wieku dorastania? Serio? Ile masz lat? Jeśli nie jesteś w wieku tych gówniarzy, to powinieneś się wstydzić. Jesteś w stanie zrozumieć przesłanki Rafonixa? Dla mnie w ogóle jakąś totalną abstrakcją jest, gdy
A co do Rafonixa, on walczy taką samą bronią jak jego opponent, Tucznik też nie przebiera w środkach. Denerwuje mnie to, że jak tucznik zrobi coś złego to jest to tucznik i ok w przypadku Rafonixa wszyscy białorycerzą .
Tucznik tak samo uderza w bliskich Rafonixa, a argument z dziecmi nie trafiony, rolą rodziców jest izolować swoje dzieci od niekorzystnego dla nich contentu, w telewizji czy chociażby na podwórku naoglądają sie gorszych rzeczy.
Trzymanie dziecka w ryzach nie polega na tłuczeniu go ale nie wyobrazam sobie by dziecko weszło mi na glowe tak jak on.
Apropo norm spolecznych, powodzenia Ci zycze w razie konfliktu zbrojnego, kredę już kupiłeś
Akurat ja nie rozumiem robienia dramy z tego ze mlody dostal po pysku to się zdarza tak u ludzi jak i u zwierząt - od szczeniackie porachunki . Idę o zakład , że za ładne oczy w ryj nie dostał. Na tym bym
Czegoś nie rozumiesz. Zachowanie tego dziecka, które pobiło Łukasza jest patologiczne - to oczywiste, ale najgorsze - co chyba większość tutaj dostrzega - jest zachowanie Rafonixa. Gdyby zakończyło się samym pobiciem, to sprawa zapewne rozeszłaby się po kościach, podejrzewam, ze takich przypadków w Polsce jest kilkaset/kilka tysięcy