Aktywne Wpisy
perfumowyswir +155
Karp_Molotow +89
Mam takie wrażenie, że kino po 2003 roku troszkę podupadło, a w ostatniej dekadzie to już w ogóle zatoczyło koło, kręci się głównie chłamo-blockbustery, filmy o superbohaterach (do porzygu) i remaki, które nie dorównują oryginałom. Oczywiście zdarzają się ambitne, dobre filmy oraz dobre wysokobudżetówki, ale tego po prostu jest za mało. W latach '90 film typu "Przebudzenia", dobre, dramatyczne kino z przekazem trafiał się co kwartał, obecnie to rzadkość. A jeśli dostajemy
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Arabowie w SDF czytaj ugrupowania sojusznicze są marginalizowane przez kurdów a Arabowie w zarządzie grupy stanowią jedynie symboliczną rolę.
Dodatkowo cała władza w SDF jest w rękach ludzi z PKK.
Oczywiście nadęty mirek posiadający własnego "bloga" kiedyś kłócił się ze mną i mówił mi że PKK =/= SDF no ale widać jednak sporo się pomylił.
Link:https://twitter.com/Ozkok_/status/936952620710809600
#syria
@RuskiAgent1917: Patrz wujek Assad nie jest zdziwiony i gnije
@RuskiAgent1917: Może następnym razem zawołaj mnie, zamiast obgadywać za plecami?
Chyba nikt się nie spodziewał, ze Talal Silo będzie mówił przychylnie o SDF po tym, gdy uciekł do ich największego wroga, Turcji. Talal Silo dokładnie powtórzył retorykę Turków, dodatkowo zaprzeczając sobie jeszcze w kilku miejscach.
Jak to ktoś świetnie
@RuskiAgent1917: A jak mówiłem że cały Kurdystan bez wyjątku to pachołki komuchów z PKK to był kwik co niektórych że HURR DURR POSZCZEGÓLNE FRAKCJE KURDYSTANU NIE MAJĄ NIC WSPÓLNEGO Z PKK xDDDD
Zaorać wszystkich bez wyjątku jeśli nie oddadzą miast.
@NaLiniiFrontu-SyriaIraq: @szypkodawejplusa: ale on nie mówi żadnych rewelacji. Każdy kto miał choć trochę oleju w głowie ten wie
O gurwa, i co PKK zbroi Peshmerge? xD