Wpis z mikrobloga

Talal Silo - były rzecznik SDFu który uciekł do Turków powiedział parę słów prawdy o SDF.

Arabowie w SDF czytaj ugrupowania sojusznicze są marginalizowane przez kurdów a Arabowie w zarządzie grupy stanowią jedynie symboliczną rolę.

Dodatkowo cała władza w SDF jest w rękach ludzi z PKK.

Oczywiście nadęty mirek posiadający własnego "bloga" kiedyś kłócił się ze mną i mówił mi że PKK =/= SDF no ale widać jednak sporo się pomylił.

Link:https://twitter.com/Ozkok_/status/936952620710809600

#syria
  • 8
Oczywiście nadęty mirek posiadający własnego "bloga"

@RuskiAgent1917: Może następnym razem zawołaj mnie, zamiast obgadywać za plecami?

Talal Silo - były rzecznik SDFu który uciekł do Turków powiedział parę słów prawdy o SDF.

Chyba nikt się nie spodziewał, ze Talal Silo będzie mówił przychylnie o SDF po tym, gdy uciekł do ich największego wroga, Turcji. Talal Silo dokładnie powtórzył retorykę Turków, dodatkowo zaprzeczając sobie jeszcze w kilku miejscach.
Jak to ktoś świetnie
Dodatkowo cała władza w SDF jest w rękach ludzi z PKK.

@RuskiAgent1917: A jak mówiłem że cały Kurdystan bez wyjątku to pachołki komuchów z PKK to był kwik co niektórych że HURR DURR POSZCZEGÓLNE FRAKCJE KURDYSTANU NIE MAJĄ NIC WSPÓLNEGO Z PKK xDDDD

Zaorać wszystkich bez wyjątku jeśli nie oddadzą miast.

@NaLiniiFrontu-SyriaIraq: @szypkodawejplusa: ale on nie mówi żadnych rewelacji. Każdy kto miał choć trochę oleju w głowie ten wie