to się chowa to co wisi... jak wiąże dłuższa to mam kieckę :p
@NIEKONWENCJONALNA: słowo klucz = kiecka. Wy ją umiecie nosić i spoko... Ja nie i nie zamierzam xD
Rany, pierdylion metrów kwadratowych materiału ani zapalić fajka, bo dzieciak przyklejony na stałe ani nic.. A idź pani w pierony z takimi wynalazkami ( ͡°͜ʖ͡°)
@Zaff: według wszystkich fizjoterapeutów jakich znam to najlepsza pozycja dla dziecka. Oczywiście jak chusta jest dobrze zawiązana. Nosidła przodem to katorga - maluch wisi na kroczu...
@yourij: a widziałeś nosidla ergonomiczne dla ojców :p? Nic nie wisi i mozna nosić przód-tyl
@NIEKONWENCJONALNA: teraz mi już nie potrzebne, młodsza ma 2 lata i na piąte piętro sama włazi. Ale z zasady byłem przeciwny opancerzaniu mnie w cokolwiek i na zmianę w lewej lub prawej ręce dzieciaki nosiłem
Kieszonka, broda i dzidziuś...
Poszukiwanie typowo męskiej chusty trwa...
#chustonoszenie #dziecko #broda
@NIEKONWENCJONALNA: prawie bym się przez tą szmatę zabił kiedyś... wy to sobie noście, my mamy ręce
@neve: osobiście lubie brody.
@NIEKONWENCJONALNA: słowo klucz = kiecka. Wy ją umiecie nosić i spoko...
Ja nie i nie zamierzam xD
Rany, pierdylion metrów kwadratowych materiału ani zapalić fajka, bo dzieciak przyklejony na stałe ani nic.. A idź pani w pierony z takimi wynalazkami ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@yourij: a widziałeś nosidla ergonomiczne dla ojców :p? Nic nie wisi i mozna nosić przód-tyl
Ale z zasady byłem przeciwny opancerzaniu mnie w cokolwiek i na zmianę w lewej lub prawej ręce dzieciaki nosiłem
@yourij: kobiety mają słabsze bicki. Kilka minut i ból na cały dzien...
@NIEKONWENCJONALNA: to się trzyma odpowiednio, może i bicki mamy ale leniwi jesteśmy i wolimy "oszukiwać" i się nie męczyć
@NIEKONWENCJONALNA: co to ?