Aktywne Wpisy

jmuhha +27
Może mi ktoś powiedzieć co spowodowało, że kierowcy tira zarabiają aż 10-12k? ( ಠ_ಠ)
Te towary są ze złota czy jaki h@$:
Te towary są ze złota czy jaki h@$:
źródło: 1000008799
Pobierz
Atreyu +25
Ile kosztuje zabezpieczenie balkonu dla kota?
Jakaś polecana firma w #krakow ?
#koty #kitku #remontujzwykopem
Jakaś polecana firma w #krakow ?
#koty #kitku #remontujzwykopem
źródło: zabezpieczenie-balkonu
Pobierz

Szanuję jak p------y.
#polska
źródło: comment_3OGrlFMo5ajxxhMaTVynAaR6OAID6B69.jpg
PobierzRiGCz czy RiGCz?
nie jest potrzebne - ale to jest tradycja (ja uważam że bardzo fajna) - oczywiście mówię tylko o jednej wigilijnej nocy, puszczanie fajerwerków w w inne dni jest w wielu miastach chyba nawet prawnie zabronione.
psy można przed tą nocą odpowiednio przygotować choćby dając im nauszniki - albo biorąc do domu - tak naprawdę najwięcej fajerwerków jest przez jakieś 45 min - 15 min
wigilijnej nocy?
wytłumaczę jeszcze raz na przykładzie Białegostoku: tu się nie strzela po prostu w jedną noc, gwarantuje ci to.
@nieocenzurowany88
@konradzet
@kosiarzxx
źródło: comment_V4PHGKxr4XmEy1GAquYqCvkIaHbOrx6q.jpg
Pobierzojejje biedne zwierzaczki auuuu chlip chlip
w szerszej perspektywie wiesz że logika jest taka sama.
W domu nie słychać strzałów? no to dziwne, bo mój pies spędzał noc sylwestrową schowany za kanapa, bo był cholernie przerażony.
@RozowaZielonka: musisz mieć strasznie smutne życie jeśli cierpienie innch istot cię bawi, ale okej, jak widać nie każdy jest na tyle empatyczny by go obchodziły jakieś tam psy. przykre.
niedługo trzeba będzie na paluszkach chodzić, by się nie narazić psiarzom xD
co do mięsa to możesz być wege ale to i tak nie zmieni tego że tysiące ryb ginie w ciągu dni poprzedzających święta. I co? jakoś nikt ich nie broni?
Tradycja jest różna ale jest nasza - bez niej nie mamy tożsamości - a gdy zaczniemy próbować uszczęśliwiać każdego to w końcu wyjdzie że nic nie będzie można robić bo zaraz ktoś się poczuje urażony.
i żeby było jasne: bardzo lubię psy - wolę psy od kotów