Aktywne Wpisy

Ryksa +8
Mężczyźni którzy nie dotykali kobiety są żałośni. Coś jest z wami nie tak i tyle. Zamiast zrozumieć o co chodzi to zostajecie incelami w internecie, skill issue xD Trzeba było słuchać i uważać jak wam dziewczyny mówiły czego potrzebują ( ͡° ͜ʖ ͡°)
A jak mają powyżej 30 lat to już jest wstyd po prostu. Jako matka było by mi po prostu wstyd, że coś takiego wychowałam. Na
A jak mają powyżej 30 lat to już jest wstyd po prostu. Jako matka było by mi po prostu wstyd, że coś takiego wychowałam. Na

kieubasa +78

Mirki - byłem na komendzie, jako świadek, złożyć wyjaśnienia. Z tego co mi powiedzieli, sprawa jest toczona w kierunku ustalenia kto zajumał nasze BTC. Obecnie sprawa prokuratura widzi to tak, że ktoś z zewnątrz podmienił numery porfeli w Bitcurexie i tak wyprowadził kasę. Jak? kto? Brak szczegółów. Na razie jest jak dobrze zrozumiałem, jest około 14 000 poszkodowanych więc to jeszcze potrwa sporo czasu. W sumie pytali o to, ile miałem BTC, skąd je wziąłem, czy cos zarobiłem na transakcjach, jak czesto sie logowałem, jak wpłaciłem BTC na bitcurex, jak wyglądała korespondencja z digital-future, kiedy wpłaciłem, ile wpłaciłem na jakie numery portfeli, czy podejmowałem czynności w kierunku odzyskania. Takie banały w sumie. Wiadomo, że nie byłem wstanie odpowiedzieć na część pytań. Po takim czasie nie miałem żadnych dowodów wpłat. Jedynie maila od Bitcurexa o stanie salda na koncie w październiku 2016. Prowadzący mało niestety zorientowany w sprawie krypto - musiałem dużo tłumaczyć jak to wygląda na giełdach, skąd się biorą BTC, adresy, porfele, blockchain, przekazywanie itd. Realnie prowadzący stwierdził, że nie łudziłby się jednak, że ktoś coś odzyska..... :(
Komentarz usunięty przez moderatora