Aktywne Wpisy

K-S- +383
A wiecie że teraz paczka fajek kosztuje 18zł.
To jak ktoś pali jedną dziennie to w skali miesiąca p----------a 540zł.
Interes życia wydawać 540zł na miesiąc, za to by śmierdzieć i mieć rozwalone płuca.
#oswiadczenie #palenie #paleniejestchujowe
To jak ktoś pali jedną dziennie to w skali miesiąca p----------a 540zł.
Interes życia wydawać 540zł na miesiąc, za to by śmierdzieć i mieć rozwalone płuca.
#oswiadczenie #palenie #paleniejestchujowe

vieniasn +116
kiedyś stało się takie coś że nagle przestałem się jakoś przejmować rzeczami
ubrania można kupić w Lidlu albo Decathlonie bez problemów telefonik można kupić z niezbyt wysokiej półki a wręcz najniższej prawie a to że samochód zaraz będzie mógł szlugi legalnie kupić to nic najwyżej jak się zacznie bardzo psuć to się kupi dacie już nawet konsoli nowej mi się nie chce kupować bo po co mi nowe PlayStation jak mam dwa
ubrania można kupić w Lidlu albo Decathlonie bez problemów telefonik można kupić z niezbyt wysokiej półki a wręcz najniższej prawie a to że samochód zaraz będzie mógł szlugi legalnie kupić to nic najwyżej jak się zacznie bardzo psuć to się kupi dacie już nawet konsoli nowej mi się nie chce kupować bo po co mi nowe PlayStation jak mam dwa

Wyobraźmy sobie, ze chcemy zaszkodzić nowej firmie co wchodzi na rynek, czy tam zarobić szybko.
Np. jakaś mała firemka z IT otwiera się w naszej okolicy (powiedzmy w Warszawie).
Dajemy im zlecenie oczywiście jako osoba prywatna (przykładowo zróbcie mi stronę). Zlecenie wykonane super, jesteśmy zadowoleni, płacimy i pytamy czy mają jakieś duperele reklamowe (uprzednio wiedząc, ze takie mają).
- Mamy koszulki i czapeczki z daszkiem z nazwą firmy i logiem ( ͡€ ͜ʖ ͡€).
- Super. Chętnie pomogę z reklamowaniem Waszej firmy. Tylko nie chcę narazić Was na straty. Chętnie kupię ze 100 koszulek i ze 100 czapeczek. Tylko też nie chcę stracić. Kupię je po kosztach i rozdam znajomym reklamując Wasze usługi.
Goście wniebowzięci.
I jak już dostaniecie paczkę z koszulkami i czapeczkami, zapłacicie za nie, to to jest wasza własność, z którą możecie zrobić co chcecie.
Idziecie do tej firmy.
-Albo odkupujecie ode mnie te czapki i koszulki za 10 razy więcej niż dałem, albo każdy bej w Warszawie będzie chodził w waszej koszulce i czapce. (✌ ゚ ∀ ゚)☞ Jak nie płacą, rozdajecie szmaty lujom.
Wyobraźcie sobie ten dramat marketingowy.
Wasza firma, nazwa, logo kojarzy się ze smrodem i wyglądem beja z autobusu, zarzygańca śpiacego na przystanku itd...
#gownowpis #c--------------l
źródło: comment_nfZDHABPQy0EGkx2GEXpbi0aH3vNGnIf.jpg
Pobierz@opilec: Sprytny marketingowiec ogarnie to i powie że akcja charytatywna ;)
Btw, przeceniasz wpływ marketingu.
Dajesz do zrozumienia że jeśli nie zapłacą, to czekają na nich negatywne konsekwencje :D
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
@Sepp1991: Czytaj ze zrozumieniem.
"Chętnie kupię ze 100 koszulek i ze 100 czapeczek. Tylko też nie chcę stracić. Kupię je po kosztach"
A od debili to sobie możesz wyzywać ojca.
A i mówi Ci cos tag #gownowpis ?