Aktywne Wpisy

SzubiDubiDu +204
Trochę nie czaję bólu dupy o wystąpienie tych 2 lasek w DD TVN.
W sumie gadały sensownie:
- przegryw jest samotny
- przegryw nie ma do kogo się odezwać
- terapia #!$%@? daje bez pomocy otoczenia
- przegryw bywa przegrywem przez obiektywne problemy fizyczne (aka #!$%@? genetyczne)
- przegrywy na grupach niby się wysł#!$%@?ą ale nie motywują do poprawy swojego losu
- nie każdy przegryw to mizogin, nie każdy mizogin to przegryw
W sumie gadały sensownie:
- przegryw jest samotny
- przegryw nie ma do kogo się odezwać
- terapia #!$%@? daje bez pomocy otoczenia
- przegryw bywa przegrywem przez obiektywne problemy fizyczne (aka #!$%@? genetyczne)
- przegrywy na grupach niby się wysł#!$%@?ą ale nie motywują do poprawy swojego losu
- nie każdy przegryw to mizogin, nie każdy mizogin to przegryw
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.

Taka cebula, że aż za +-250zł się zacząłem zastanawiać, chociaż za dużo nie czytam, ale będzie pretekst, żeby zacząć ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Tylko dwa pytania, skoro nie czytam za dużo to czy nie likwiduje to głównej zalety kindle'a czyli męczenia oczu ?
I dwa czytałem, że nie ma tu podświetlenia. Przeszkadzać mi to będzie skoro na telefonie ustawiam zawsze najmniejsze podświetlenie bo mnie razi ? I da radę w autobusie poczytać, czy przez ten brak oświetlenia nie bardzo ?
Miałem jakiegoś pocketbooka przez jakiś czas, ale włożyłem go do torby no i szlak go trafił bo go nadepnąłem ( ͡° ͜ʖ ͡°) I tu pytanie takie etui tego typu coś pomoże http://allegro.pl/4w1-skorzane-etui-kindle-paperwhite-1-2-3-futeral-i6593878571.html#thumb/3 czy szkoda tracić hajsu ?
Dzięki z góry
#kindle
Etui to glownie zeby ekranu nie porysowac, przed nadepnieciem to chyba tylko trzymanie w stalowej skrzynce by pomoglo.
No właśnie za długo go nie miałem, bo podczas czytania pierwszej książki go rozwaliłem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ewentualnie mozesz liczyc na efekt kindle i zaczniesz pochlaniac ksiazki jak dzik kartofle, ale z tym moze byc roznie.
Podswietlenie tylko i wylacznie jak jest szaro/ciemno. Jesli w dzien jezdzisz i w dzien zamierzasz czytac, ewentualnie w domu przy sztucznym sweitle to podswietlenie bedzie zbedne. Tyle